reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

kachutka czekamy na wiesci;-) a ktory masz dzien cyklu? sorki ze pytam pewnie juz pisalas ale ja sie tak fatalnie czuje ze nie chce mi sie nadrabiac postow;-(
Anulkato ładnie;-) ja czasami tez sie czuje jakby zaraz wstretna @ miala przyjsc ..wczoraj sie z moim przytulalismy to pozniej macica mnie bolala..a tak to na dole czasami mam dziwne łasotania w podbrzuszu...ciagle glodna jestem...a Ty z tego co kojaze to testowalas? i masz pozytywny:D a teraz czekasz jak sytuacja sie potoczy? ja niestety tez pale ale jakos mam mniejsza ochote i tylko kilka na dzien... co ma byc to bedzie ja na wszelki wypadek wlasnie zazylam folik...;-)

reklama
kachutka czekamy na wiesci;-) a ktory masz dzien cyklu? sorki ze pytam pewnie juz pisalas ale ja sie tak fatalnie czuje ze nie chce mi sie nadrabiac postow;-(
Anulkato ładnie;-) ja czasami tez sie czuje jakby zaraz wstretna @ miala przyjsc ..wczoraj sie z moim przytulalismy to pozniej macica mnie bolala..a tak to na dole czasami mam dziwne łasotania w podbrzuszu...ciagle glodna jestem...a Ty z tego co kojaze to testowalas? i masz pozytywny:D a teraz czekasz jak sytuacja sie potoczy? ja niestety tez pale ale jakos mam mniejsza ochote i tylko kilka na dzien... co ma byc to bedzie ja na wszelki wypadek wlasnie zazylam folik...;-)
mi tez kazal brac folik dal mi luteine dowcipna i magnez ja testowalam w dzien @ i jeszcze negatyw wyszedl a przez @ pojawila sie druga ale znikla mowil ze to za wczesnie bo do zaplodnienia pozno doszlo i dlatego moglam miec taka mala bete...a o becie wypowiedzial ze ze roznie z nia bywa...

Dzisiaj mój 30 dc przy cyklach 32-dniowych. Cykle mam regularne, więc w niedzielę powinna przyjść @. Owulkę miałam 22.10...U mnie zawsze jest wszystko jak w zegarku więć pozostają mi dwa dni...Jakby co to w poniedziałek będę testować...

witam witam pamięta mnie tu ktoś jeszce?:-(
u mnie tyle dobrego co i złego więc odrazu się tłumaczę czemu tak długo nie pisałam:
otóż ze złegoo to:
w ostatni piątek przypadkiem moja siostra uderzyła mnie w otwarte oko w związku z czym mam jakieś stłuczenie na siatkówce i rogówce a tkaże zapalnenie spojówek i muszę brać jakiś antybiotyk w kroplach do okoa, a do tego tak źle się czuje (mdłości wymioty i bol brzucha), że z sobotniego wesela wyszły nici:-(
a z dobrego:
przeprowadziliśmy sie do naszego domku i w przyszłym tyg mamy już wykończoną naszą górę, ale nadal nie mamy tam neta:-( we wtorek byłam i ginia i znowu widziałam nasze maleństwo:-) ma już ponad 6 cm długości, lekarz mierzył przezierność karkową i miała 0,7 i zauważył przegrodę nosową więc wykluczył ryzyko zespołu Downa , z serduszkiem też wszytsko ok, ale w związku z moim samopoczuciem dał mi 3 tyg l4 więc nawet od neta w pracy jestem odcięta:-( teraz jestem u siositry i korzystam:-) aha i z usg dzidziuś z rozmiarów wyszedł trochę starszy ale lakarz terminu nie zmieniał:-)
zuzugratulacjenawet nie wiesz jak bardzo się cieszę:-) jak samopoczucie? lekarz wybrany?:-) widzicie mówiłam, że znów posypie się jak majówkami:-)
wisienkatobie też gratuluje i życzę żebyś zobaczyła i usłyszała szybciutko serduszko swojego maleństwa:-)
poziomkiale masz już super brzuszek:szok: zazdroszcze:-) mój tak trochę się już zarysowuje:tak:
karolciakkochana trzymama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& czyzby to te moje fluidki?;-) rób szybko teścior:-)

Kamia kochana nie poganiaj mnie:D:D wiesz ze ja wole odczeka swoje i pobeczec sie w kibelku ze mam @ niz np w lab po odebraniu wynikow;-) hehe Biedactwo z Ciebie;-) a masz oczko napuchniete?? ja tak kiedys dostalam kulka sniegu prosto w oko wiem co to za bol... a dzidzi niech Ci daje w kosc:p a co tam chcialas to masz;-)
Martusia czemu nie mozna brac folika??:>:>:>:>heh przepraszam ja zle przeczytalam ale jestem zakrecona:D

A i powiem Wam ze zawsze jak czekalam na @ i byly przytulanki to nastenego dnia zawsze @ przyszla a jak narazie ciszaaaaa;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się na mega kacu..
Wczoraj was już podczytywałam i Anulka, gratuluje !! Niestety nie mam siły zbyt wiele napisać więc dziś pozostanę milcząca i podczytująca was tylko ;p Ale przynajmniej na bieżąco będę..

Do góry