reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

ale wy mnie namawiacie:D tez bym chciala wiedziec:D ale juz dzisiaj siusiu robilam:p:p a najlepiej z porannego:>:p
Dziekuje Martusia;-) jedna rozsadna:D eheheh kochane jestescie:p

reklama
dalej kusisz mnie do złego:D:D heh zartuje;-) poczekam jeszcze do jutra;-) i zaraz z rana zrobie:D chyba ze @ sie pojawi...bo moze po zabiegu mi sie cos pokickalo ale pierwsza @ po nim normalnie dostalam...

Karolciak nie martw sie, ja to mam takie cykle ze sama nie wiem ile w koncu trwaja :D
Oto lista z kilku ostatnich miesiecy: 44, 42, 31, 37, 33, 27 ..... :D I zastanawiaj sie tu kobieto kiedy masz plodne przy takich cyklach :D Kupilam sobie testy owu w tym miesiacu :D Trzeba wyprobowac :p

Dzień dobry :-D
Ja nie mam kaca po wczorajszym. Ale bardzo miło było się napić z katty :-)
Karolciak, ale nas trzymasz w niepewności, no!
Martusia, a Ty chyba tez lada dzień testujesz?

Dziewczyny słuchajcie, jestem dumna z mojego męża!!! Zadzwonił dziś do kliniki i zapisał się na badanie nasionek na 12 listopada!!!!

Ale cykl nam przepadnie przez to, bo trzeba abstynencję zachować parę dni, a to akurat pewnie w owu wypadnie. Ale trudno, przeboleję ;-)
katty, Mononoke, cmoki

Jestem :)

Kahaka, gratulację dla męża :) Badania najlepiej robić jak my mamy @ bo nic się nie traci.
U mnei dziś spadeczek po pozytywnym teście a mąż w robocie.. później jedziemy oglądać mieszkanko.. ale na wieczór juz nie odpuszczę :)

Co tam u was dziewczynki??
Jak się czują zafasolkowane i te, które mają testować? Mam nadzieję, że teraz się posypią nadal fasolinki i będziemy tu mogły oglądac piękne plusiki :)

Mononoke testuj testuj jak ja dostane jednak ta wstretna @ to tez zamierzam kupic testy..;-)
kahaka nie ma łatwo sama juz wariuje ale sama tak wole;P:p:p do jutra wytrzymacie:D musiscie:p;-)

Witam weekendowo, mam pytanko odnośnie testów owulacyjnych. Jak myslicie w którym dniu cyklu mozna zacząc ich używać. Obecnie mam 9dc i zastanawiam sie czy już coś pokażą. Chyba zacznę dzisiaj staranka, ale pogoda niestety mnie wcale nie nastraja pozytywnie. Fajnie się Was czyta kobietki. Pozdrawiam serdecznie;-)

reklama
Witam weekendowo, mam pytanko odnośnie testów owulacyjnych. Jak myslicie w którym dniu cyklu mozna zacząc ich używać. Obecnie mam 9dc i zastanawiam sie czy już coś pokażą. Chyba zacznę dzisiaj staranka, ale pogoda niestety mnie wcale nie nastraja pozytywnie. Fajnie się Was czyta kobietki. Pozdrawiam serdecznie;-)

MOniek to zalezy od tego jak dlugie masz cykle. Jesli masz dlugie, np 30 dni to nie oplaca sie zaczynac od 9dc bo to za wczesnie. Nie masz ulotki do tych testow?

Do góry