reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Cześc Laseczki:-D
Byłam dzisiaj u lekarza i mam angine:dry::wściekła/y: Dostałam antybiotyki:baffled:
Wcinam pomidorówkę i zalegne bo miałam męczący dzień:sorry2:
Zapisałam się do gina w Wawie na 18-stego

Zuzu kochana mnie do końca ciąży co jakiś czas bolał brzuch i jajniki a nic złego się nie działo.Niektórzy ginowie są przewrażliwieni:tak:

Karolciak znowu klapa powinien dostać!!!

o jeju antybiotyk............ no to nie dobrze... kuruj się kochana!!! koniecznie a jak tam w brzuszku.... maluchy sie rozbijają troszku....

Zuzu, takie bóle są zupełnie normalne, nic się nie martw i ciesz fasolką a dyr fajnie zareagowała :)

Poziomki, 18 juz niedługo, ciekawe czego się dowiesz ciekawego :) I kuruj się.. pamiętaj by może wziąć coś osłonowo do antybiotyków, chyba, że to takie co nie trzeba :)

Kwiatuszqu, ja bym poszła teraz i od razu umówiła się na kolejną wizytę :)

Zuzu, takie bóle są zupełnie normalne, nic się nie martw i ciesz fasolką a dyr fajnie zareagowała :)

Poziomki, 18 juz niedługo, ciekawe czego się dowiesz ciekawego :) I kuruj się.. pamiętaj by może wziąć coś osłonowo do antybiotyków, chyba, że to takie co nie trzeba :)

Kwiatuszqu, ja bym poszła teraz i od razu umówiła się na kolejną wizytę :)

A ja mówilam lekarzowi o tych bolach a onn ze nic nie powinno mnie bolec... teraz jak się skręciłam to chyba w okolicy jajnika... tak zabolało strasznie i taki bol mam jak się przekrecam z boku na bok......wiec juz glupieje. Chyba jutro zadzwonie i powiem ze chce usg i juz

Kochana, te bóle są normalne.. boli jajnik, jak na @ wszystko się rozciąga etc. Weź sobie nospe, powinna pomóc :) Może też za bardzo się w siebie wsłu****esz i stąd wydają Ci się te bóle zbyt częste i silne.
U mnie na przełomie 12-14 tc były bóle nie do wytrzymania jak mi się miednica rozciagała.. pamiętam, że prawie płakałam i to bylo zupełnie normalne..

Cześć!
Dopiero wróciłam :baffled: miałam na radzie ped szkolenie, nuuuuudneeee, myślałam, że zasnę.
zuzu, moim zdaniem szukasz dziury w całym. Takie ciągnięcie w macicy jest całkiem normalne.
karolciak, gdzieżeś Ty??
Katty, też chcę risotto, no :wściekła/y:

mam nospę biore dziś z racji tego ze poszlam do pracy opócz duopha i mg miałam brać 3 razy po pół nospy forte i dlaej czuje i nie wiem czy nie brać jeszcze pół... bo boli .......a dlaczego tak czuc janiki i teraz brzuch jak na @ i czuje jak cos mi leci... ze srodka <teraz partzylam sluz bialy> ale sie boje bo mi tak nagadał.......ze strach....

reklama
Cześć!
Dopiero wróciłam :baffled: miałam na radzie ped szkolenie, nuuuuudneeee, myślałam, że zasnę.
zuzu, moim zdaniem szukasz dziury w całym. Takie ciągnięcie w macicy jest całkiem normalne.
karolciak, gdzieżeś Ty??
Katty, też chcę risotto, no :wściekła/y:

ale jak mnie badał i powiedział ze mam obkurczona macice< to znaczy ze jakby szykowała sie do wyplucia zarodka...> i mowil ze nic ma mnie nie boleć.. nie ma prawa... wiec co jest grane wiem ze wszyscy pisza ze te bole sa ok ale gdzies tez przeczytalam ze jednak nie......... wiec sie juz martwie... i kazal mi leżec przez tydz L4 i tabsy na podtrzymanie....chyba by mnie bez powodu nie straszyl...

Do góry