reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Kalamandyna no to mamy ten sam termin ;)

zuzu-wyluzuj bo sama się nakręcasz i na pewno bardziej szkodzisz dzidzi tymi czarnymi myślami!

verte-ogromniaste gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!

Mnie jajnik boli-lewy.... i czasem podbrzusze.... chciałam sobie właśnie test kupić jak wracaliśmy z miasta-ale wszystkie apteki już zamknięte a przy całodobowej nie było gdzie zaparkować... uznałam to za znak-,że nie ma po co kupować ;)

reklama
verteGRATULUJE!!! spokojnych i zdrowych 9 miesiecy, nawet nie zauwazysz jak szybciutko zleca i wreszcie bedziesz miala w ramionach swojego skarba...jak sie ciesze, ze ciezaroweczki tak sie u nas mnoza :-) moze mnie i pozostalym tez sie wreszcie uda :-)

kahaka kochanie, to przyjezdzaj, dietetyczne, tak jak ustalilysmy, bez grama tluszczyku, na parze i duuuuzo warzywek i ziol :-) mniam

Jak zwykle-jak tylko polozylam sie do lozka to odechcialo mi sie spac :-S dobrze ze mam internet w komórce bo sie nudzę Mąż zmęczony spi A ja nawet żadnej książki do czytania nie mam :(

Dzień dobry Dziewczyny!
Martusia, co Ty opowiadasz za bajki, jaki znak? :-p Kupuj test, bo 11 listopada będziesz miała z tym problem, no. I trzymam kciuki!
kalamandyna, za Ciebie również trzymam!
Mononoke, hallllooo, gdzie jesteś??? Tęsknię.
katty, miłego dnia.
karolciak, odezwij się w końcu, bo kopa dostaniesz!

Mnie się chyba zaczyna płodny śluz, ale cóż....abstynencja do piątku musi być. Ale czego się nie robi dla idei ;-)

Hej laseczki ale nadrukowalyscie nie sposob nadrobic:)

Verte GRATULACJE!!!!!!
Zuzu wszystko bedzie dobrze tez nieraz mam takie bole ...wszystko dobrze sie skonczy :)
No a mnei nalecialo na pierozki z kapusta i miesem i juz przygotowuje do farszu kapuche:) miesko juz wczoraj ugotowalam :)i bede lepic mniam :)

Witam przy porannej kawie:-)
Martusia- trzymam kciuki, bolą Cie nadal jajniki?

Ja się jakoś dziwnie czuje, nie żebym sobie wkręcała ale jakoś dziwnie. Albo to jest grypa, infekcja, albo ciąża. Wrzucam na luz:-)

verte- gratuluje i spokojnej ciąży życze:-D

kahaka- owocnych starań:-)

Miłego dnia wszystkim:-):tak::-D

reklama
Cześć Pączki:-D

Anulka wpraszam się na pierożki :-D

Kamia,Karolciak,Mononoke!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zuzu wyluzuj bo oszalejesz!!!! Z Gabi bolał mnie bardzo brzuch na początku i nic kompletnie złego się nie działo a i teraz odczuwam co chwila jakieś coś:tak:

Do góry