reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

kochana mialam to samo ale wiedz ze przyjaciele meza potrafia wytrwac w takim pieknym swiecie jak np twoj hehe moze im za dobrze bylo i czekali hehe i sie udalo :):):)

reklama
hey, ja tylko na chwilke wpadlam sie pozegnac na jakis czas.

Bylam dzisiaj u lekarza i okazalo sie ze nie dosc ze mam oslabiony organizm to mam powazne zapalenie zatok. Cale leczenie lacznie ze szczepionkami ktore mam miec podawane po zakonczeniu leczenia bedzie trwalo jakies pol roku i w tym czasie nie wolno mi zajsc w ciaze bo inaczej wszystko szlag trafi.
Takze wszystkim zafasolkowanym zycze wszystkiego co najlepsze i spokojnych 9 miesiecy. Tym, ktore walcza, zycze cierpliwosci, odwagi i szczescia trzymam za was mocno kciuki! :) Katty, kahaka, pamietajcie ze listopad mial byc nasz... nie zawiedzcie ;)

katty powodzenia na wyborach !
poziomeczki wielkich i wspanialych blizniakow!
martusia na pewno wszystko sie ulozy! glowa do gory!
agusia oby fasolcia szybko u Ciebie zagoscila!
lilith licze na Ciebie! nowe mieszkanie nowe szanse!
karolciak mam nadzieje, ze test pozytywny!

Trzymam za was wszystkie mocno zacisniete kciuki!
Bede was podczytywala od czasu do czasu!

Buziaczki kochane moje!
paaaaaaaaaaaaa!

Mononoke-tak mi przykro... Ale mam nadzieję, że wyzdrowiejesz i że wtedy wszystko szybko pójdzie....
po raz kolejny się potwierdza-fasolka wie sama kiedy przyjść...

Mononoke, bardzo mi przykro.. byłam w podobnej sytuacji dlatego lekarze na wszelki wypadek zafundowali mi ten zastrzyk hormonalny.. tylko przyznam szczerze kochana, trochę tego nei rozumiem :( Z powodu zatok i osłabienia tak masz?? co to za zastrzyki?? Mam nadzieję, że szybciutko Ci się poprawi bo trochę mnie zmartwiłaś :(
I zaglądaj do nas gdy tylko znajdziesz chwilke, bo my tu o Tobie ciagle pamiętamy.

Martusia, nigdy nic nie wiadomo, może boli z innego powodu :)

hej dziewczyny jestem po clo 11 listopada mam testowac a dzis pojawily sie brazowe plamienia to znaczy chyba ze musze sie pozegnac z dzidziusiem i przywitac @ a moze ktoras z was tak miala i byla w ciaży pozdrawiam

Mononoke bede trzymac kciuki!!! Za wszytsko!!!! Szybko wrócisz i bedziesz tu niedługo pisać o objawach fasolki!!! Tego ci życzę z całego serduszka!!!! Cmoki ślę!!!!!!!!

reklama
Mononoke:eek::eek: jak to ??? To nie możliwe że chodzi tylko o zatoki??
Ty nigdzie sobie nie idziesz i siedzisz tu na zadzie a kiedy przyjdzie czas to będziemy z Tobą testować!!:tak:
A na marginesie silniejszy organizm mamy to zdrowa donoszona ciąża:*****

Do góry