Witajcie ! No ją dziś bylam na badaniu krwi ob glukozy gr krwi wr i grupę i mocz no i bete :-) zobaczyć czy dobrze rośnie :-) ale to z 5 próbek mi pobrali myslalam że rano padne :-) No to ją już zaczęłam week teraz Se leze i obijam i juz 17 się nie moge doczekac żeby zobaczyć wynik bety . Tydz temu we wt było 428 ciekawe ile dziś sle wiruski dla Was ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
reklama
No nie tak prędko się rozpakuję, bo pierw chcę pomalować etc
Nadal nie poszłam nic robić.. no po prostu nie wiem od czego zacząćchyba pójdę na dół i tam ramki pozbieram i inne rupiecie..
Zuzu a betka na pewno będzie piękna
gehe no to zacznij od dolu jak mowisz jak ją się przeprowadzała to wszystko do takich dużych worków na palom dobrze że nic nie pobiłam. Ciuchy tak samo gorzej już układać gehe :-) ale wierze w Ciebie dasz rade myk i po robocie, grunt to zacząć :-) 3mam ! kciuki ! no jeszcze 2godz do wyniku
A
Anulka198424
Gość
hej laseczki u mnei plany sie zmienily co do wizyty ide 22 a nie 18 bo nie ma juz miejsc niestety...pare dni dluzej do tego ogarnia mnie strach
ze nie zobacze serduszka chyba dola mam 
Martusia85
Fanka BB :)
Jak gdzieś wyjeżdżam to pakuję się już tydzień przed bo się doczekać nie mogę
Ale nie lubię się rozpakowywać-jak wracam to walizka tydzień czeka hehe
Ale podczas przeprowadzek lubię się rozpakowywać.
Ale podczas przeprowadzek lubię się rozpakowywać.
reklama
hej laseczki u mnei plany sie zmienily co do wizyty ide 22 a nie 18 bo nie ma juz miejsc niestety...pare dni dluzej do tego ogarnia mnie strachze nie zobacze serduszka chyba dola mam
![]()
Będzie dobrze zobaczysz ty chociaż mialas usg a ją nie to dopiero i będę czekać do usg koło 11tyg to ponad mc. Będzie dobrze zobaczysz serduszko i pewnie lezka w oku też się pojawi &&&&&&& a ją czekam na bete bo tyle mogę zrobić jak nic nie wiem :-)