reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Ale żeśmy nasmęciły tu... ;-)
kacha, pewnie zrobi Ci usg i da skierowanie na badania hormonów. Ja miałam tak samo, kazała przyjść w październiku i dała to skierowanie. U mnie temperaturka chyba w końcu zaczyna rosnąć, zobaczymy co będzie jutro.
Ja już uciekam, dobrze, że juz jutro piątek! :-D

nic tam nie zgrzeszyłaś martusia jakieś przyjemności też nam się należą:-)
ale smutaśne dziś moje biedne:-( kahaka niktabardzo współczuje takich przykrych wspomnień:-( mam nadzieję że za jakiś czas słodkie maleństwo wynagrodzi wam choć trochę takie bolesne momenty w życiu
marusia kacha agusiai bardzo przepraszam jeśli kogoś pominęłam głowa do góry. chyba nie warto odliczć który to cykl starań bo to tylko jakoś tak dołuje i zwiększa presję, a jeśli was pocieszy to dziś chyba jakis taki dołkowy dzień bo ja dziś płakałam chyba z 15 razy a mój M już nie wiedział co ze mną robic i biedny był cały skołowany:szok: niech już ta wstrętna jesień minie i będzie wiosna:-) no pominęłam zimę ale i ona wcale nie lepsza:-)

dlatego chcę już wiosny;-) chociaż wszystkie znajome mamusie powtarzają mi żebym teraz cieszyła się ze spokoju i odpoczywała na maksa bo potem nie będzie zmiłuj:szok:

no widzisz martusia zgodnie z tym co pisałaś tak odpczywam, ze zasnełam w trakcie pisania:baffled:
jak tam ranek kochane? dziś lepsze samopoczucie? ja nadal jakaś zdołowana, ale zaraz odwiedzi mnie kumpela z pracy, która jest w ciązy 2 tyg dłużej niż ja to se poklachamy to może będzie mi lepiej:tak:
poziomkijak tam po wizycie u lekarza?:-) nadal "tylko" dwa maluchy, czy może jakaś kolejna niespodzianka?;-)

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki, jeśli nie macie nic przeciwko to czy mogę do Was dołączyć? Mam córeczkę Natalkę i od niedawna staramy się z mężem o drugą dzidzię. Teraz czekam na dzień kiedy będę mogła wykonać test ciążowy.
Pozdrawiam serdecznie :-D

reklama
Laseczki opiwiem wam historie mojej kolezanki :) bylam wczoraj u niej i mi opowiadala hehe i podziele sie z wami ta historiia a chodzi o dzidzi hehe
wiec ona miala jak w zegarku @ zawsze co 28 dni byl sierpien i tez dostala, minal wrzesien i @ sie nie pojawiala i na poczatku pazdziernika zrobila test wyszedl pozytyw...jak sie okazuje nie zaszla we wrzesniu tylko dobrze pamietala ze brykali sie 19 sierpnia czyli przed ostatnia @. rowno od bryanka obliczyla sobie ze bedzie w maju rodzic i tak tez sie stalo...a lekarze trzymali sie wersji od @ i stwierdzili ze mala jest wczesniakiem tylko ze jak byloby nie tak jakby nie byla cala rozwinieta to byla by w inkubatorze a nie byla wiec wyszlo na kolezanki :) mala ma juz 3,5 roku dran jak niewiem :) widzicie opisuje ja po to zebyscie od razu sie nei zalamywaly bo los rozny jest :)

Do góry