reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

hejka laseczki:)

Moniek problem ze snem to normalne ja sie dzis meczylam do 1 i dopiero wstalam:)
jesli chodzi o usg to nie spiesz sie wiem wiem nie da sie wytrzymac ale im pozniej tym lepiej i wieksze szanse zobaczyc malenstwo ja proponuje kolo 7tc bo wczesniej nic moze nie byc widac a tylko nerwy niepotrzebne i znowu czekanie bo lekarz bedzie kazal za 2 tyg przyjsc... trzymam &&&&& za cierpliwosc:)

reklama
Moniek poczekaj z lekarzem:-) zrób betę to co pomoże dokładniej określić tydzień ciąży:-) ja byłam ok 4 tyg (fakt, że lekarz był dupiaty) i dowiedziałam się, ze mam poiwększoną macicę, grubsze endo no ale jescze nie widział pęcherzyka, a jak poszłam do drugiego(mojego obecnego) to był 9 tydzień i 5 dni (wyszło taka duża przerwa bo w między czasie wyjeżdżałam) i na uag zobzcyłam śliczną 3 cm dzidzię z rączkami, nóżkami, słyszłam serduszko itp. i mam piękne zdjęcia z teh wizyty:-) teraz bierz kwas foliowy, dbaj o siebie i wyszukaj DOBREGO lekarza bo to przecież najważniejsza wizyta w życiu i nie warto jej marnować na konowała:-)
anulka ja też na początku miałam problemy ze spaniem, tak męczyłam się z 2,3 tygodnie. apotem jak zaczęłam lepiej spać to pojawiło się nocne siusianie i pobudka co chwilę;-) próbuj sobie nadrabiać w czasie dnia:-)

kahaka- udana :) moniek-może też trochę przez emocje nie mogłas spać :) ją dopiero wstałam... Zaraz kawa, śniadanie i jadę do miasta spróbować coś załatwić :)

Martusia czekamy na owoce super nocki ;-)
Magda, Anulka, Kahaka, Martusia, Kamia dzięki za dobre rady. Kwas foliowy biorę już od prawie roku, wiec nie ma problemu. No a lekarza wybrałam juz sobie dawno temu ;-)
Anulka a ty bierzesz jakieś witaminki?? Brac coś??
Pozdrawiam serdecznie i do usłyszenia...

Moniek ja pytalam na poniedzialkowej wizycie lekarza o witaminki i powiedzial ze kwas foliowy mam lykac do 12 tc a po nim dopiero mozemy dobrac witaminki jakies... mowil ze zawsze tak robi...mam pelne zaufanie do niego i wierze mu ze wie co robi:)

reklama
Do góry