reklama
Martusia85
Fanka BB :)
Mama-gratulacje!!! Wielkie gratulacje!
mama05
prrrryy szaaaalona :))
KACHA,MARTUSIA- dziekuje!!
)
KAHAKA- gratki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KACHA- staralismy sie od lutego-10 miesiecy...a udalo sie w cyklu kiedy nie bralam Clo i dzialania byly tylko 2 razy w 7 i 9 d.c. potem mielismy gosci 3 dni a potem myslalam ,ze mam grype i tydzien leczylam sie gripexem...
KAHAKA- gratki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KACHA- staralismy sie od lutego-10 miesiecy...a udalo sie w cyklu kiedy nie bralam Clo i dzialania byly tylko 2 razy w 7 i 9 d.c. potem mielismy gosci 3 dni a potem myslalam ,ze mam grype i tydzien leczylam sie gripexem...
Agusia8426
Mama moje gratulacje:-)
mama05
AGUSIA- dziekuje slonko
))
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ wysylam Wam zielone fluidki pelne nadziei i optymizmu
)
uda sie kochane i Wam!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ wysylam Wam zielone fluidki pelne nadziei i optymizmu
uda sie kochane i Wam!
Agusia8426
Ja dzisiaj myślałam o Tobie. Miałam się pytać dziewczyn co się z Tobą dzieje, a tu taka wiadomość:-). Bardzo się cieszę.
reklama
mama05
KAHAKA- no widzisz jak cudnie
ja na sierpniowkach przywitalam sie dziś dopiero-jakos robilam te testy i nie moglam uwierzyc ,ale po dzisiejszym juz nie mam zludzeń-będe rodzic latem

AGUSIA- no nie pisalam,bo tyle wątków ciezko mi ogarnąć,ale zaglądam na "stare" bo pamietam jak mnie wtedy wspieralyscie jak mi wyszedl a po 2 dniach juz nie...potem luzowalam troche a dzis wlecialam do Was.
oddaje kompa mężowi-bedzie wstawial tescik na Staraczki na 2011

AGUSIA- no nie pisalam,bo tyle wątków ciezko mi ogarnąć,ale zaglądam na "stare" bo pamietam jak mnie wtedy wspieralyscie jak mi wyszedl a po 2 dniach juz nie...potem luzowalam troche a dzis wlecialam do Was.
oddaje kompa mężowi-bedzie wstawial tescik na Staraczki na 2011