reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

kahaka dzieki, ze spojrzalas i za opinie.wlasnie nie mam.to mnie b. zastanawia. szukam w necie i nie moge informacji na ten temat znalesc.

reklama
mama to super ze ci sie udalo.ale fajnie.skoro Ty zaszlas i kahaka, czyli staraczki dlugiego stazu to moze dla mnie tez jest nadzieja.dziewczynki chce do was doloczyc!a ile w koncu staralas sie o ta ciaze?

KACHA,MARTUSIA- dziekuje!!:))
KAHAKA- gratki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KACHA- staralismy sie od lutego-10 miesiecy...a udalo sie w cyklu kiedy nie bralam Clo i dzialania byly tylko 2 razy w 7 i 9 d.c. potem mielismy gosci 3 dni a potem myslalam ,ze mam grype i tydzien leczylam sie gripexem...

mama05, jak cudnie!!!!!! Wspaniale, że będziemy razem na sierpniówkach! Tez mam wizytę 14 grudnia!!!!! A ostania @ miałam 29 października hahaah :-D no niemożliwe, cieszę się jak głupia :-)

reklama
KAHAKA- no widzisz jak cudnie :tak:ja na sierpniowkach przywitalam sie dziś dopiero-jakos robilam te testy i nie moglam uwierzyc ,ale po dzisiejszym juz nie mam zludzeń-będe rodzic latem:tak::-D:-D

AGUSIA- no nie pisalam,bo tyle wątków ciezko mi ogarnąć,ale zaglądam na "stare" bo pamietam jak mnie wtedy wspieralyscie jak mi wyszedl a po 2 dniach juz nie...potem luzowalam troche a dzis wlecialam do Was.

oddaje kompa mężowi-bedzie wstawial tescik na Staraczki na 2011:tak:

Do góry