reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

LILITH, no właśnie uważam :-D normalnie bym nie poszła do lekarza z katarem i kaszlem...

Wiecie co, spać chodze wcześnie, bo przed 22, a budze się (np dziś) o 6 :angry: i juz zasnąć nie mogę. Nie wiem czy to objaw ciążowy, czy to z wrażenia. Kupiłam sobie test ciążowy - jutro nasikam - tez chcę mieć 2 grube krechy jak mama05 :-)

reklama
Czesc dziewczynki :)

Kahaka odpoczywaj, leń się w domu, i uważaj na siebie! Ciesze się, ze z nami zostaniesz :) Wiesz, ze bez Ciebie bym zwariowala :D

Wybaczcie dziewczynki, mam dzisiaj zapracowany dzien - pisanie pracy, sprzatanie i mini impreza czyli wizyta rodzicow i brata z zona (ktora jest notabene w 9 miesiacu ciazy).

Milego weekend wam wszystkim zycze! :p

Baw się dobrze Mononoke :)

Zauważyłam, że listopad bardzo szczęśliwy jest, pod względem staranek.. zapewne teraz się posypie już ładnie test za testem pozytywnym :]

Lilith dzięki że pytasz:-). U mnie nadal brak @. Mam 38dc i na żaden cud już nie liczę i raczej liczyć nie będę. Miałam wczoraj dołek i dzięki Kahace dałam rade jakoś dojść do normy.

Agusia, Ciebie to chyba trzeba trzepnąć w ucho! Przecież wiesz, że masz nieregularne cykle i mogłaś mieć dopiero co owu.
Aha, i jeszcze Ci przypomnę, że ja we wrześniu miałam owu około 44 dc.

Ostatnia edycja:
reklama
Kahaka i dla tego na żaden cud nie liczę:-).
Przyznam się Wam do czegoś. Kahaka już wie że ja się modlę za Was i Wasze maleństwa.
Lilith a co u Ciebie? Macie trochę więcej śniegu? Jak mała?

Do góry