reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
witajcie kochane:)
POZIOMKI,MONONOKE,LILITH,NIKITA i reszta babeczek bo juz zapomnialam;/ -dziękuję!!!!
teraz czekam na potwierdzenie przez gina 14 grudnia i moja radosc bedzie pelna:))dziś kluje mnie z lewej strony i juz sie martwie czy to nie pozamaciczna.....:(wiem panikuje,ale jak bylam u gine we wtorek(to byl 4t i 3dz.ciąży) bo ialam lekkie plamienie to po usg powiedzial ,ze jeszcze nic nie widac bo za wczesnie i zebym pamietala,ze przy pozamacicznej tez wychodza pozytywnie...takie bylo "mole"zakonczenie wizyty i wciaz o tym mysle....
leże kiedy moge-kozystam,ze jest week.i mąż w domu.

buziaki i usciski dla wszystkich i takie niesmiale ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ wysylam:)

katty-czy fasolka czy kac to i tak mdłości i wymioty hehe

Mononoke masz imieniny? Najlepsze życzenia: dużo zdrowia i rychłego zafasolkowania!!!

Mama-bardzo śmiele przyjmuję nieśmiałe fluidki ;)

Nikitka-witamy po przerwie ;) Masz rację-co miesiąc przynajmniej jedna się wykrusza-obyśmy niedługo już się spotkały wszystkie w dziale zaciążonych ;)

mama05to widzę , ze tego 14 grudnia to dzień samych wizyt:-) napewno każda z nas wróci z super wiadomościami:-) trzymam za wszystkie wizytujące tego dnia kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)
poziomkia Ty mazsz wizytę 10 tak?:-) jak się wogóle czujesz kochana?:-)
no właśnie tak jak przypomniaś dobry gin;-) który odbierze ci szanse na zajście w ciąze i wmówi bezpłodność proszę jak działa ciążogennie:-)
kahkato kuruj się teraz i duuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo odpoczywaj:-)
martusiagitne z tą skrobaczką:-) kule pielęgnacja ciała to cięzki kawałek chleba;-)

reklama
ja we wtorek idę do tej mojej przyjaciółki co rodziła teraz-to posłucham jak to jest naprawdę :) Choć tak naprawdę każdy i tak inaczej to przeżywa...

Do góry