reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Dziewczyny
mama wyszła wczoraj na żądanie ze szpitala po 22.
Dzisiaj ma beta jeżeli spadło, to będzie czekać aż samoistnie poroni.Jeżeli nie to znaczy że maleństwo dalej rozwija się w jajowodzie i potrzebny jest zabieg.
Jest zdruzgotana. Dziękuję za nasze wsparcie.

to było w sms do jednej z naszych dziewczyn

wolałabym przynieść Wam lepsze wieści

dziewczyny to są info o mamie z sierpiniówek;-(...tak bardzo mi przykro...

cześć dziewczyny!
Mama-bardzo mi przykro!

Mnie też wczoraj spotkało nieszczęście-wieczorem mój mąż dostał ataku migreny-zaczęło się normalnie.... wziął tabletkę-nie pomogła, wziął drugą dalej nic.... Ból głowy narastał, zaczęło się drętwienie nóg, rąk, języka i zaczął gadać od rzeczy... Taki sam atak miał w czerwcu-tydzień przed naszym ślubem. Zadzwoniłam po tatę i pojechaliśmy do szpitala... mąż zaczął tracić przytomność i świadomość, niby był normalny a za chwilę nie rozpoznawał nikogo-miał zabudzenia widzenia. przyjęli go do szpitala i miał być 2 godz na obserwacji, po 3 godz stwierdzili że zostawią go do rana.... i rano wyszedł. rozpoznanie "migrena z aurą".... Na izbie przyjęć dostał zastrzyk ketonalu i praktycznie po zastrzyku od razu poczuł się lepiej-bo jak tylko minął ból głowy to i wszystkie inne objawy minęły.... najgorsze, że migreny nie da się leczyć więc takie ataki może mieć jeszcze nie raz....

Termin na testowanie mam jakoś na sobotę...

Ostatnia edycja:
Oj, Martusia, przykro mi, miałas ciężką noc. Ale na szczęście już mężowi lepiej. Mam koleżankę, która miewa migreny - zaczęły jej się, gdy zaszła w pierwszą ciążę - i ma takie bóle głowy, że aż wymiotuje i jest nie do życia. Lekarze mowili jej, że może przejdzie po porodzie, ale niestety nie przeszło...

A ja dziś produkuję drugą kulę - bombkę :-) Tym razem niebiesko-zieloną.

reklama
czesc laski.ja mam dzis 11 dc. test owulacyjny narazie negatywny,ale od 8 dc juz sie bzykamy,a co sobie bede zalowac.wczoraj przyszlam padnieta z pracy a moj m mi nie odpuscil.ciesze sie z jego postawy. to mnie podbudowuje. dzis zrobimy sobie przerwe.zamowilam na ten cykl sexy bielizne, wczoraj przyszla i jutro moze ja wykorzystam.
Kahaka moze wez ta prace w przedszkolu, jestes w ciazy i musisz sie jakos ubezpieczyc finansowo.a jak ci sie skonczy zastepstwo to jakas kase masz z tytulu ze jestes w ciazy?nie mysl o innych tylko o sobie. ja tak kiedys myslam w poprzedniej szkole, staralam sie na maksa i co dostalam na koniec, po 2,5 roku zastepowania, noz w plecy.wiec ja juz wiem ze trzeba myslec o sobie. o ciazy im nie musisz mowic.to jest dopiero poczatek. a jak juz bedzie ta kwestia poruszona i ktos ci cos zarzuci to powiesz ze zgodzilas sie ale jeszcze nie wiedzialas ze jestes w ciazy.kobiety maja ciezki zywot- tak dlugo staramy sie zajsc w ciaze, martwimy sie jak nam nie idzie a jak juz sie uda to dalej sie zamartwiamy.mamy przesrane.kahaka trzymaj za mnie kciuki, zeby w koncu i mi sie udalo.chce jak najszybciej do ciebie dolaczyc.
mama b. ci wspolczuje.nie wiem co ci napisac bo brak mi slow.

Do góry