reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
martusia i jak minęła noc? jak się teraz czujesz?
blondplatyna cieszę się, że juz po usg, napisz coś tam więcej co tam lekarz mówił:-) masz zdjątko maleństwa?
poziomki i jak po wizycie?:-) ujawnili się?;-)
kahaka agusia monnooke lilith jak wasze samopoczucie?:-)

zmierze jeszcze za godzinę-bo jeszcze nie wstaje z łóżka :)

Zmierzyłam o 8.30 i tylko 36,49.... czyli spadek totalny... ale kurcze jakoś dziwnie szybko zapiszczał termometr... mogłam od razu jeszcze raz sprawdzić a tak już po ptakach bo już w wc byłam
a i coś podbrzusze mnie zaczęło bardzo boleć więc kto wie czy @ nie nadchodzi :(

p.s. wiem-stwierdzicie, że bzikuję.... sprawdziłam teraz-a nadal w łóżku leżę... 37,08 Czyli może ta niższa to po prostu skutek tego że termometr bardzo szybko zapikał.... oby :)

Ostatnia edycja:
oby:-) ale może niech lepiaj wypowie się lilith bądż kahaka bo one sie na tym znają:-) nie bzikujesz, powiem nawet tak: obserwowanie u siebie objawów jest nawet fajne o ile jest w zdrowych granicach tzn, bez świrowania:-) a Ty narazie nie świrujesz:-) a kiedy masz termin @?

Martusia, temperaturę masz piekną!!! I nawet jak na to, że godz wcześniej mierzyłaś, to jest cudna, bo im później, tym jest wyższa podobno, więc jakbyś zmierzyła o normalnej porze, to byłaby zapewne wyższa :-) Ja jak tylko wstałam to weszłam na 28dni, zobaczyć co u Ciebie.
Kamia, moje samopoczucie ok, w końcu cycki mnie zaczęły trochę boleć (ale i tak tylko przy dotyku) :-D
Mononoke
, jak tam Twoje zatoki?

Ja jem śniadanko i idziemy na miasto po resztę prezentów. Śnieg u nas pada bardzo gruby.

koleżanka zaraz do mnie wpadnie i poprosiłam ją żeby mi test kupiła ;) Postaram się wytrzymać z nim do jutra... ale jak siebie znam to zaraz pójdę sikać.... choć to pewnie bez sensu bo to już nie poranny sik...

kamia-termin @ mam na jutro albo miałam na wczoraj ;) bo te moje ostatnie cykle to zakręcone.... Albo i na dziś-bo fl mi się chyba zaczęła 16.11 ;)

kahaka no widzisz doczekałaś się:-) mnie bolały tylko jak dotykałam np przy zakładaniu stanika czy myciu się:-) nie było czegoś takiego, ze bolały same z siebie:-) kochana 3 dni nam zostały do wizyty:szok: uważaj na siebie na chodnikach bo ślisko i łatwo się wywalić:no:
martusia no jak kahaka pisze, ze tempka ładna to ja myślę że dwie kreseczki czy plusik czy ładna betka to już tylko będzie formalność:-) kule już nie mogę się doczekać twojego teściora:-)
patrzcie były by takie parki:-) poziomki, lepidiotera, hope ija- maj, blondplatyna i chyba maregerita-lipiec (o ile ni myle), khaka i mam szczerą nadzieję martusia- sierpień, monooke, agusia,katty i przepraszam jeśli kogoś pomyliłam(bo niektóre zawieszały staranka)- np wrzesień:-) i cały 2011 mamy obstawiony:-)a potem wspólnie starnka o rodzeństwo:-)
jednak mylę:-) blondplatyna czerwiec:-)

Ostatnia edycja:
reklama
o mnie zapomnialas ;-) no ale ostatnio jestem tak zabiegana, ze nie mam czasu siku zrobic, nareszcie ruszylam z badaniami i teraz jak wychodze o 7, to wracam o 23...
martuska &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kahaka, a nie mowilam, jeszcze Ci bokiem wyjda te objawy ;-)
co nowego u Was slychac, nie mam sily nadrabiac
buziki i milej soboty :*

Do góry