reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Wyjdzie wyjdzie:-) a jak będzie z zakalcem to nic nie szkodzi. Mi kiedyś wyszło ciasto z zakalcem, goście zjedli. Następnym razem też zrobiłam i wyszło bez zakalca, oburzyli się że to inne ciasto i że nie będą jedli;-). Ale w końcu i tak je zjedli:-)

reklama
Chyba mi nie wyjdzie :-( nie wiem dlaczego, robiłam wszystko jak w przepisie. Siedzi juz w piekarniku ponad pól godz (wg przepisu powinno 20 min) i dalej surowe... Z koleżanka konsultowałam, bo ona mi poleciła to ciasto, i tez nie wie co jest nie tak.

oooo,zjadłabym ogórkowej! :) w sumie to chyba najwyższy czas na jaką obiado-kolacje.. :D
tak czy siak, mam 2 testy, z jednym właśnie wędruję do łazienki, drugi zostawie na poniedziałek i zobaczymy :) może ten brzusio faktycznie tak dziwnie boli na owu, a cykl po prostu się wydłużył.. hm. no nic :) kierunek: kibelek :D

Agusia, tak piekłam gora-dół. Już wyjęłam to ciasto. Uświadomiłam sobie, że jestem idiotka :confused: przecież w tym cieście są 2 tabliczki czekolady, a czekolada w piekaerniku to nie bedzie raczej tężeć...I to ciasto ma chyba tężeć dopiero po wyjęciu :-p Teraz stygnie, zobaczymy...
jaga pisz szybciutko, co wyszło

Jedna krecha! Drugi test zrobię w poniedziałek, a potem muszę się chyba z ginem skontaktować, niech mi wytłumaczy gdzie moja @ do cholery! :D a skoro jajnik rwie, śluz taki przezroczysty, ciągnący, to może faktycznie to dopiero owu :> hmm

Kahaka nie jesteś idiotką!!!!!!!!!! Po prostu koleżanka Cię nie doinformowała i już.
Jaga i jak test?
Już doczytałam
Wszystko możliwe, tak jak u mnie:-)

jaga, no mówiłam Ci, że dopiero owu ;-) do roboty, do roboty!
Ja się zaraz wezmę za pakowanie prezentów, uwielbiam to :-) a wiecie co, mam ochote na słone - właśnie wsuwam chipsy solone, wcześniej sobie zjadłam udko wędzone ( a nigdy takich rzeczy nie jadałam).

reklama
kahaka już przygotowałam ciuszki na wieczór! :D hehe będzie ogień! :) ale naprawde uważasz, że to może być owu? w 34 dc?? jeśli tak to naprawdę ładnie mi się tak rozstroiło wszystko.. albo może ten bromek tak podziałał. :/ nie wiem, mam kołomyje w głowie, naprawdę!

Do góry