reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Zobaczcie-jakiego pecha muszą mieć dziewczyny które zaliczają "wpadkę"... My wiemy kiedy się seksić i nie wychodzi.... a takie wpadki-akurat trafią w dni płodne.... ale ma doła :(
Moja kuzynka 18-te urodziny obchodziła z rocznym dzieckiem na rękach.... A my które jesteśmy dojrzalsze, starsze i bardzo pragniemy to zonk...

Martusia, ginekolodzy niechętnie dają skierowania na badania po pół roku starań...Zwykle każą czekać rok. Mi moja gin dala skierowanie dopiero rok po rozpoczęciu starań.

Laski co mowice o moich temp sa jakies miarodajne zawsze miałam o wiele wiekszy wyrazniejszy skok a teraz słabo a wiec
5,6,7 dzien cyklu 36,6
8dc 36,5
9,10 dc 36,6
11dc 36,5
12dc 36,7
a dzis 13dc 36,6

zawsze po owulce temp była juz wyzsza raczej na poziomie 36,9cos takiego śluzu tez za bardzo nie widzialam ale zwykle mam go malo szyjka jak na owulke brzuch tez troche pobolewal prosze o wasze opinie

Przypomne ze mam 26dniowe cykle oststnio owulke mialam 12dc bo akurat bylam u gin wtedy

Ostatnia edycja:
Kwiatuszku, moim zdaniem jeszcze nie miałaś skoku...Pewnie Ci się przesunie owulacja. Szkoda, ze nie masz termometru z 2 miejscami po przecinku, wtedy lepiej widać.
Agusia, gdzie się podziewasz? Jak Twoja temperatura???

reklama
Do góry