reklama
Martusia85
Fanka BB :)
hehe dobre!
to ja coś z serii o blondynkach-tylko bez obrazy!
-dlaczego blondynka nie jęczy podczas seksu?
-bo zapomniała tekstu
a tak w ogóle mam milion objawów-zapewne urojonych... i mi mózg pewnie blokuje @... bo coraz mocniej mnie boli...
to ja coś z serii o blondynkach-tylko bez obrazy!
-dlaczego blondynka nie jęczy podczas seksu?
-bo zapomniała tekstu
a tak w ogóle mam milion objawów-zapewne urojonych... i mi mózg pewnie blokuje @... bo coraz mocniej mnie boli...
martusia, mózg Ci nie może blokować @
owulację owszem, ale u Ciebie wiemy, że była...Jak jutro zrobisz betkę, to od razu tego samego dnia wynik będzie??? Powodzenia!
Ja się żegnam, bo jutro do pracy, wstać trzeba o 6.30 :/ dobranoc!

Ja się żegnam, bo jutro do pracy, wstać trzeba o 6.30 :/ dobranoc!
Martusia85
Tak, wyniki po 16.... ale nie wiem czy będę mogła odebrać-może będę musiała zadzwonić-mam nadzieję, że podadzą...
dobranoc-i uważaj na siebie w szkole, żeby Cię te smarki nie zaraziły
Może mi blokuje bo myślę, że jestem w ciąży więc on podświadomie mi podsyła objawy... normalnie zaraz zwymiotuję tak mnie mdli... dobra muszę wyluzować bo nawet mi mąż mówi, że znów mam urojoną ciążę...
dobranoc-i uważaj na siebie w szkole, żeby Cię te smarki nie zaraziły
Ostatnia edycja:
jaga21
Coś na poprawę nastroju;-)
" Co mówi kobieta po wyjściu z łazienki?
- Ładnie wyglądam?
Co mówi mężczyzna po wyjściu z łazienki?
- Na razie tam nie wchodź"
Strasznie podoba mi się ten kawał![]()
hahaha

A
Anulka198424
Gość
hej laseczki
podczytywalam was ale weny nie bylo do pisania wymeczona jestem bo caly tydzien chodzilam do kolezanki pilnowac jej cory dala popalic w tym tyg tez bede chodzic mam nadzieje ze przezyje hehe
Martusia nie nakrecaj sie kochana ja tak robilam i bylo wielkie rozczarowanie odpuscilam wszystko i jednak za pierwszym razem sie udalo
podchodzic na luzie to jest to
Martusia nie nakrecaj sie kochana ja tak robilam i bylo wielkie rozczarowanie odpuscilam wszystko i jednak za pierwszym razem sie udalo
Martusia85
Dzień dobry-wszystkie w pracy? Tak tu cicho z rana... ja siadam do śniadanka 
reklama
kwiatuszekq20
Witam kochane moje dzis temp o ,1wyzsza to moze owulke byla okaze sie czy beda efekty