reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Kahaka dzisiejsze:-). Chciałam Wam pokazać nową fryzurkę i kolorek:-p. Szukaj Prosiaka bo jak wlezie gdzie nie trzeba to dopiero będzie problem. Moja Sinia lubi wchodzić po wannę i potem nie umie wyjść i trzeba ją wyciągać. A piszczy przy tym jak by ją ktoś ze skóry obdzierał:-)

reklama
Moj prosiak łazi tylko po jednym pokoju, jeszcze nie odważył się wyjść z niego :-) i wejście za kanapę ma zagrodzone, więc nigdzie się nie wciśnie gdzie nie trzeba ;-)

Wiecie co dzis jadłam? Kanapki z salami i MUSZTARDĄ :sorry2::szok: dziwne... no i standardowo chipsy solone:no: jak tak dalej pójdzie to bede gruba jak świnia.

Kończę już na dzis, dobranoc Kochane!

Kahaka śpij słodko i spokojnie. Ja lubię salami z musztardą. Oj gruba jak świnia to nie będziesz, zaokrąglisz się tu i ówdzie:-). Zgubisz po porodzie.

Moj prosiak łazi tylko po jednym pokoju, jeszcze nie odważył się wyjść z niego :-) i wejście za kanapę ma zagrodzone, więc nigdzie się nie wciśnie gdzie nie trzeba ;-)

Wiecie co dzis jadłam? Kanapki z salami i MUSZTARDĄ :sorry2::szok: dziwne... no i standardowo chipsy solone:no: jak tak dalej pójdzie to bede gruba jak świnia.

Kończę już na dzis, dobranoc Kochane!

o do tego gruba jak swinia, ja ez zjadam wszystko co popadnie, ze stresu, bo juz sama nie wiem czy jestem w ciazy czy nie, test wyszedl jakis taki "niewyrazny", jutro robie beta a ginek- wlasnie kiedy mozna pojsc zeby juz zobaczyl ciaze?

kurczaki na mnie też czas, chodzi o fryzjera
ale ja nie lubię dużych zmian... tylko jakiś kolorek, długość włosów ta sama od nastu lat ... podcinam i farbuję, jakoś nie mam odwagi na duże zmiany

cze cze:-) jw wczoraj walczyłam z leniem i starałam się dokończyć drugi rozdział pracy, zeby już go Jutro oddać:-)
agusia fajny kolorek:-)
kahaka no i zaczyna się;-) na zgagę ponoć migdały pomagają chociaż mi najlepiej służyła cola (zakazany owoc;-))
ale jakoś dziś weny nie mam... taki wogóle dobity dzień

reklama
Martusia, dzień dobry, w pracy byłam niestety ;-)
cześć kwiatuszek :-D
kamia, hej hej :-) ja mam humor całkiem niezły, bo już weekend...Bardzo szybko mi ten tydzień zleciał.

Zaraz zabieram się za obiad. Dziś zupa pomidorowa.

Do góry