reklama
Agusia8426
Fanka BB :)
Martusia ubaw na całego z tej Twojej kotki

kwiatuszekq20
Witaj mama milo ze nas odwiedzilas śliczna fryzurka
anuszka
stara-czka
mama super, ja sie nie odważę na takie cięcie ale tobie super
kahaka ja też zabraniam!!!
wiem że ta ciekawość robi swoje ale możesz tylko troszeczkę czytać, u nas
martusia ja poproszę przepis na pankejki
lilith witam i o zdrowie pytam???
kahaka ja też zabraniam!!!
wiem że ta ciekawość robi swoje ale możesz tylko troszeczkę czytać, u nas
martusia ja poproszę przepis na pankejki
lilith witam i o zdrowie pytam???
Dzień dobry 
Jakie plany na dziś? U mnie niestety wielkie sprzątanie. Zaraz się zabieram, a mąż jedzie kupić choinkę, bo w tygodniu nie bedzie kiedy. Więc pewnie wieczorem ja ubiorę :-)
Też się muszę wybrać do fryzjera, może w poniedziałek pójdę. Ale ja nie robie nigdy radykalnych zmian, kolor mam zawsze ten sam - swój własny - pewnie tylko troche skrócę.
Jakie plany na dziś? U mnie niestety wielkie sprzątanie. Zaraz się zabieram, a mąż jedzie kupić choinkę, bo w tygodniu nie bedzie kiedy. Więc pewnie wieczorem ja ubiorę :-)
Też się muszę wybrać do fryzjera, może w poniedziałek pójdę. Ale ja nie robie nigdy radykalnych zmian, kolor mam zawsze ten sam - swój własny - pewnie tylko troche skrócę.
Mononoke, mogłaś
jeśli udało Wam się, to zarodek jeszcze wędruje, więc póki się nie zagnieździ, to nic mu nie grozi. Nawet lepiej jak teraz pobierzesz coś, niż jakbyś w ciąży miała brać. A tak w ogóle to tęsknię za Tobą.

A nie wiesz ile jeszcze tak orientacyjnie moge brac ten gripex?
A ja to nie mam na nic czasu, dzisiaj wyjatkowo siedze pod kocem i sie wygrzewam bo mnie przeziebienie zlapalo i wszystkie kosci mnie bola, a tak wszystko ok, nawet zatoki super, nie zapychaja sie tak i w ogole
Starania byly 3 dni temu i wczoraj
no i dzisiaj jeszcze
Ale nie wiem czy cos z tego bedzie :/ Chcialam najlepsza armie zostawic na jak najlepszy czas ale nie wiem czy sie nie spoznilismy .... najwyzej w nastepnym miesiacu 
Agusia, widzialam kolorek - bardzo ladnie
Mama, ciesze sie, ze znowu jestes z nami , a fryzurka faktycznie sliczna
Kahaka, jak Cie prosze kochana nie mysl niewiadomo o czym. Jest wszystko ok i juz! koniec kropka!
Mielismy nie isc nigdzie na sylwestra tylko zostac w domu, jesc pizze, wypic szampana i ogladac film w sylwestra... a tesciowie postanowili sobie zrobic sylwestra no i nasz swiety spokoj zostal zaklocony ... musielismy szukac biletow na COKOLWIEK
no i koniec koncow idziemy na sylwestra zorganizowanego ze znajomymi ... masakra a tak chcialam siedziec spokojnie w domu .... no i musze to przeziebienie wyleczyc :/
co sie jeszcze dzieje ciekawego ? bo nie dam rady tyle nadrobic
A ja to nie mam na nic czasu, dzisiaj wyjatkowo siedze pod kocem i sie wygrzewam bo mnie przeziebienie zlapalo i wszystkie kosci mnie bola, a tak wszystko ok, nawet zatoki super, nie zapychaja sie tak i w ogole
Starania byly 3 dni temu i wczoraj
Agusia, widzialam kolorek - bardzo ladnie
Mama, ciesze sie, ze znowu jestes z nami , a fryzurka faktycznie sliczna
Kahaka, jak Cie prosze kochana nie mysl niewiadomo o czym. Jest wszystko ok i juz! koniec kropka!
Mielismy nie isc nigdzie na sylwestra tylko zostac w domu, jesc pizze, wypic szampana i ogladac film w sylwestra... a tesciowie postanowili sobie zrobic sylwestra no i nasz swiety spokoj zostal zaklocony ... musielismy szukac biletow na COKOLWIEK
co sie jeszcze dzieje ciekawego ? bo nie dam rady tyle nadrobic
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Czesc kobialeczki;-)
dziekuje za komplementy
MARTUSIA- poprostu

zakrztusilam sie kawą:-):-)
MONONOKE,AGUSIA,KAHAKA,ANUSZKA- powitać
mąż wrocil wlasnie z dziecmi z sanek-dzieci sztywne z zimna-;-):-)u nas sypie i - 8 stopni,wypili cieple kakao teraz ogladaj bajke,ja juz ziemniaczki wstawilam ,buraczki gotowe,zrazy pyrczą na wolnym ogniu
do tego kompot śliwkowy mojej babci
po obiadku jedziemy na 14.00 do znajomych do wieczora.takze wlecialam sie przywitac i zyczyc milego ,rodzinnego weekendu i owocnych starań

dziekuje za komplementy

MARTUSIA- poprostu

MONONOKE,AGUSIA,KAHAKA,ANUSZKA- powitać

mąż wrocil wlasnie z dziecmi z sanek-dzieci sztywne z zimna-;-):-)u nas sypie i - 8 stopni,wypili cieple kakao teraz ogladaj bajke,ja juz ziemniaczki wstawilam ,buraczki gotowe,zrazy pyrczą na wolnym ogniu

do tego kompot śliwkowy mojej babci

po obiadku jedziemy na 14.00 do znajomych do wieczora.takze wlecialam sie przywitac i zyczyc milego ,rodzinnego weekendu i owocnych starań

reklama
kwiatuszekq20
No u nas tez strasznie zimno o 9 było -14 ale na szczescie nie sypie a mi sie dzis nie chce robic obiadu zjemycos grzesznego szybkiego hehe