reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dzień dobry
ja już po pracy, MIałam dziś wigilię klasową, byli rodzice. Dzieci sie przygotował, nauczyły kolęd, występują ...i w połowie występu wysiadł prąd :wściekła/y: Dalej występowały bez muzyki.
Potem się zmęczyłam, bo posprzątac trzeba było po tej wigilii itp.
Zaraz idę do miasta, bo musze wykupic receptę (moją Luteinkę i Duphastonek, i znowu 100 zł pójdzie :dry:)

reklama
Poziomki nie wiedziałam że tak skuszę Cię/Was:-)
Katty i jak?

Mnie rano nie mam bo jeszcze chodzę do pracy. W piątek mam wolne, a w czwartek puszczą nas wcześniej:-).

Witam się i miłego dnia życzę :)

U nas kupa roboty, wiadomo, prezenty dopiero jeżdzilismy kupować :D
Wczoraj piekłam z mała pierwszą porcję jej ulubionych ciachów, zaraz zabieram się za drugą, tak więc miłego dnia :)

czesc wszystkim. ja mam dzis 23 dc i temp. podskoczyla z 36,6 do 36,8. nie wiem co z tego cyklu wyjdzie bo ta temp. niezle mi w glowie namieszala. a organizm mowil mi co innego.wiec zostalo czekanie.spisalam ten cykl na straty. mam 1 % nadziei ze moze a noz, cos daly te codzienne numerki.co ma byc to bedzie.dzis pieke poraz pierwszy piernik. ciekawe co mi wyjdzie.az sie boje.

reklama
Do góry