reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Misia GRATULUJE!!!!!!!! no nareszci edobra wiadomosc... :-)

u mnie nie zaciekawie, w drugi dzien swiat zlamalam noge i siedze uwieziona w bucie do kolalna, boli jak cholera, a na dodatek dostalam kupe lekow i zastrzyki na CALY MIESIAC, wiec chyna musze staranka odlozyc narazie :-( WYC MI SIE CHCE!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
moze zadzwon do gina i powiedz jaka sprawa mi w dzien @ test nie pokazywal plusa owu sie widocznie przesunela...beta tez nei wyszla bo mialam tylko 5,1 po 3 dniach od spodziewanej @... nie przemeczaj sie nie nadwyrezaj...moze idz do apteki niech ci dadza lutke a ty im dostarczysz recepte a kiedy mialas termin @??

powinna byc 26grudnia narazie nic nawet brzuch mnie nie boli choc myslalam ze dostane wczoraj rano bo bardzo mnie bolal mowie temp spadla to przyjdzie ale do 10 przestal bolec a pozniej wylecialo troche brudu i to na tyle poczekam jeszcze kilka dni najwyzej pojade do gina

te brudzenia mozesz miec tez z zagniezdzenia bo sie zdarza ze wystepuja poczekaj pare dni i zobaczysz ze test cie mile zaskoczy a jesli mozesz to duzo lez w razie "W"...ja mam lutke nawet bym ci wyslala:)
mnie brzuch tez nie bolal tylko piersi tydzien przed spodziewana @ zaczely bolec ... kazda kobieta jest inna badz dobrej mysli kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam za ciebie :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Misia kochana GRATULACJE!!!!! Byłaś pewniakiem i tak ;p

Kwiatuszku poki nie ma prawdziwej @ to glowa do gory:*

Katty kochana:*

A ja mam takie rewolucje w brzuchu ze do sylwestra chyba nie wstane z lozka... masakra :D

dzisiaj wtorek to dzwon jak cos to lec do apteki a w czwartek po wizycie dostarczysz recepte ... mozesz zadzwonic i powiedziec co i jak a moze jeszcze dzis cie przyjmie:)
chociaz leki da bo raczej nie stwierdzi najwyzej wczesna jak moj i za dwa tyg musialam isc to juz serduszko widzialam:)
a moja siostra cioteczna miala plamienia i zadzwonila do gina moja mama zalatwila leki w aptece i pozniej dostarczyla recepte i dzis maly ma 13 miesiecy zdrowy jak kon:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry