reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dzień dobry!
Mama- trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno.... Mam nadzieję, że Ci się uda i że wszystko będzie ok-zasłużyłaś!!!
Poziomki-śliczne córki!
Wisienka- współczuję tego złego samopoczucia... Ale pociesz się, że masz co chciałaś a my dalej walczymy ;)

Ja mam chyba owu.... temp trochę skoczyła-ale ani śluzu, ani bólów.... a w dodatku w domu wojna z mężem więc nici z staranek w tym cyklu....

reklama
Przepraszam że wczoraj nic więcej nie napisałam ale byłam potwornie zmęczona i okropnie bolały mnie biodra pachwiny o krzyż:-(
Mama ciesze się że się staracie dalej,a Twój organizm nadal jest nastawiony "ciążowo" więc macie ogromne szanse

Katty moje wiercipięty nie dały się sfotografować pomimo wielu prób:-D

Wisienka dolegliwości przejdą,ważne że wszystko ok

Mononoke czekam razem z Tobą

Kamia jak się czujesz połówkowo???

Martusia jest wona jest i rozejm;-)

A to tak ode mnie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tylko że mój mąż zaraz jedzie do kumpla i zostaje na noc....

No to na co czekasz? Nie masz sposobow zeby go zatrzymac? Mysle ze zaden facet nie wyjdzie z domu jesli zobaczy naga zone :D
albo w samej bieliznie :D Rzuc sie na niego, przejmij inicjatywe.

Ja tylko czekam az moj wroci, wczoraj w nocy to go nic nie ruszylo, tak twardo spal, ale dzisiaj mu nie odpuszcze :D

martusia tak jak mononoke mowi walcz o swoja szanse.w te dni trzeba swoje urazy schowac do kieszeni, bo komoreczka czekac nie bedzie.ja czasem juz tak jest zla na sowjego, ze gryze sie w jezyk w te dni zeby sie nie poklocic.

Dzięki za rady-już nie potrzebne, bo go dopadłam ;p

Tylko wiecie co-jak na złość wydaje mi się, że bardzo mało obfity wytrysk był... Ale muszę wierzyć, że jak ma się udać to i tak się uda ;)

reklama
Katty z tego co wiem to Lilith przed świętami padł laptop, pewnie dlatego się nie odzywa.
Kamia dziękuję że o mnie pamiętasz:-)
Mama trzymam &&&&&&&&& i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.

U mnie 4 dc i leje się nadal:-(. Aha od którego dnia cyklu mam mierzyć temp?

Do góry