reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
ja fanka białego wytrawnego :-) ewentualnie półwytrawne ;-) :-D a przyjaciele mają swoją małą winnice we Włoszech.. więc kurdę :-D wiecie jak jest!

Jeju!!! A czy tj watek o objawach alkoholowych???????????????????????????????????
jaga mowilas ze to przypalanie takie fajne to mysle nad tym heheheheh, nie zartowalam, jestem przeciwna paleniu czegokolwiek ale wodke czasem wciagne w drinku, a wino rzeczywiscie usypia jak cholera

hahaha kobiety, ale się śmiać zaczęłam :-D a wiecie czemu? tytuł wątku: KIEDY I JAKIE PIERWSZE OBJAWY :-D hahahahaha ładne objawy nie ma co! matki i przyszłe matki alkoholiczki :-D i o jointach gadają! haha :-D nie ma co, pozytyw musi być! to podstawa!! :-) ja wam mogę użyczać swojego do PMSa.. bo potem, to już się boję co będzie.

wiecie co można brać, żeby nie czuć się jak kuźwa skończona sraka? :baffled: bo u mnie PMS to tragedia jakaś.. już pisałam, będziecie z mostu mnie zabierać przed skokiem!!!!!

ja najbardziej lubie poltoraka, mmmm...

agusia, w niedziele tylko przy herbatce, ale za 2 tygodnie...

moze jeszcze ktoras jest w Wa-wy?? zrobimy pogrom w lokalach, wywiesza kartki "tych pan nie obslugujemy :-p"
kahaka, dasz sie wyrwac??

reklama
Do góry