• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Jeju!!! A czy tj watek o objawach alkoholowych???????????????????????????????????
jaga mowilas ze to przypalanie takie fajne to mysle nad tym heheheheh, nie zartowalam, jestem przeciwna paleniu czegokolwiek ale wodke czasem wciagne w drinku, a wino rzeczywiscie usypia jak cholera

hahaha kobiety, ale się śmiać zaczęłam :-D a wiecie czemu? tytuł wątku: KIEDY I JAKIE PIERWSZE OBJAWY :-D hahahahaha ładne objawy nie ma co! matki i przyszłe matki alkoholiczki :-D i o jointach gadają! haha :-D nie ma co, pozytyw musi być! to podstawa!! :-) ja wam mogę użyczać swojego do PMSa.. bo potem, to już się boję co będzie.

wiecie co można brać, żeby nie czuć się jak kuźwa skończona sraka? :baffled: bo u mnie PMS to tragedia jakaś.. już pisałam, będziecie z mostu mnie zabierać przed skokiem!!!!!

ja najbardziej lubie poltoraka, mmmm...

agusia, w niedziele tylko przy herbatce, ale za 2 tygodnie...

moze jeszcze ktoras jest w Wa-wy?? zrobimy pogrom w lokalach, wywiesza kartki "tych pan nie obslugujemy :-p"
kahaka, dasz sie wyrwac??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry