reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Przytulanko już było ;D A może mąż wieczorkiem da się namówić na jeszcze jedno przytulanko? ::) ;)

reklama
Negocjuj ;D przecież warto :) Ja też dzisiaj postaram się namówić na jedno przytulanko - chociaż mąż na siacie i wróci padnięty, ale co tam próbować zawsze można :laugh:

Inez jeśli masz lekko zabarwiony śluz to prawdopodobnie masz dziś owulacje ,ostatnio lekarz mi tak powiedział,że w trakcie owu.może występować plamienie i to podobno bardzo dobry znak ;D

Dzięki Kochane! Może w tym miesiącu się uda? :) Zaciągam właśnie mężusia na przytulanki ;D ;)

Dobrej nocki i owocnych starań!

Witam..

Może wiecie co to jest jak boli w dole brzucha i jajniki.?? Boli mnie tak dziwnie już od paru dni jakby miało mi coś się urwać albo jakbym miała pełno powietrza - dziwne. Zaparć napewno nie mam a i po owulacji - chyba. Denerwuje mnie to troszkę i martwię się . :( :( :(

Ines ja też trzymam KCIUKI!!!!

reklama
Witaj Madziujka.
Nie wiem co to jest, ale tez tak miałam-czytalam dużo na ten temat w necie..i jedyne co wyczytałam, ze moze to byc objaw ciaży(mnie tak dziwnie bolało od owul do @)..ale niestety@przyszła..Trzymam kciuki by @ do Ciebie nie zawitała!-by było to na dzidziusia!

Do góry