reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
monika3 pisze:
Zadzwoniłam Elżbietko... faktycznie doktorka powiedziała mi że ciąża może się nie utrzymać... żebym załatwiła sobie w aptece Luteine i Cyklo...coś tam... może wiesz jak to się dokładnie nazywa? A myślisz że wydadzą mi to bez recepty jeżeli receptę doniose później??

co to za lekarz który przez telefon mówi żebyś sobie załatwiła i to dokładnie nie wiadomo co?
0 odpowiedzialności- jedź na izbę przyjęć jakiegokolwiek oddziału ginekologicznego ,niech Cię zbadają i przepiszą leki na podtrzymanie.

może chodzi o Cyklonaminę........

Witam cieplo wszystkie przyszle mamusie:) Krotko o sobie - przez dwa lata bralam silne srodki hormonalne, po ktorych nie mialam okresu. Durny lekarz przepisal mi to swinstwo bez zadnych badan..ale niewazne..Marzymy z mezem o dzidzi. W zeszlym miesiacu dostalam wreszcie okres, no a teraz staramy sie:) Nie wiem ile teraz ma trwac moj cykl i kiedy mam dni plodne, wiec kochamy sie codziennie lub co drugi dzien. Do ciazy podchodze spokojnie, bo wiem, ze czasem starania dlugo trwaja...Mam jednak od trzech dni jeden objaw, niekoniecznie zwiazany z ciaza, bo nigdy na taki nie natrafilam..Otoz czuje dziwne laskotki w brzuchu i czasem piersiach..nie wiem jak to opisac..to takie laskotanie jak wtedy, gdy sie bardzo intensywnie buja na hustawce, nigdy nie mialam takiego uczucia. Czy ktoras z Was miala tak w ciazy albo slyszala o czyms takim?

Hej wiki, ja tez nie slyszalam, zreszta moze laskotanie to zle okreslenie, no nie wiem jak to nazwac, takie dziwne uczucie. mam tez ostatnio dziwny apetyt, tj. nagle zaczelam sie lapac na tym, ze jem okreslone rzeczy..np..watrobke, ryby itp, caly czas myslac jak jakis automat..to trzeba zjesc, bo tu duzo potasu, tamto trzeba, bo samo bialko, itp:)

witam serdecznie

u mnie jakoś dziwnie zachowuje się mój organizm...wczoraj w trakcie przytulania z mężusiem dostałam dziwnych skurczy w brzuchu...no i z końcowego przytulanka nici... bóle mam cały czas...rozciąga się od jajników do całego podbrzusza!!!! tydzień temu dostałam @ (6 dni prędzej)...

nie wiem co to może być??????

pozdrawiam

reklama
Do góry