reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Widzę, że tutaj coraz większy ruch ;)

Wiola9, MoniQa Czekamy na wasze piękne teściki :-* :-* :-*

Miminka nie martw się na każdą z nas przyjdzie kiedyś czas... Miejmy nadzieję, że już zaniedługo :)

Pyza musisz być cierpliwa... :) Następnym razem na pewno się uda :-* :-* :-*

oj te fasolki ćwiczą naszą cierpliwośc ::)
czy one wiedzą cos czego my nie wiemy?? ze np jak juz beda to trzeba bedzei znacznie wiecej cierpliwości???

a tak wogóle dzeiń dobry :) ja juz po pracy na dzisiaj :)
tzn mówie o takiej zawodowej pracy, bo w domu duużo do zrobienia ::)

Agnieszka18 pisze:
Witam dziewczynki,
MoniQa, wiola9, Miminka - wierzę że Wasze teściki będą dwukreseczkowe
Życze spokoju !!!!!!!!!!!
MoniQa a jak Ty się czujesz brzuszek boli??

madziujka pisze:
MoniQa no właśnie jak się czujesz????

Czuje sie wysmienicie, nie biorac pod uwage tych sennych chwil, kiedy normalnie oczy odmawiaja mi posluszenstwa ;) ... brzuszek pobolewa nadal... dzisiaj w pracy poczulam ze mnie cos sutki zaczynaja pobolewac, najpierw tylko swedzialy ;) ... zgaga poranna to juz na porzadku dziennym ;D ... a tak poza tym to energie mnie rozpiera ;D

monika3 pisze:
MoniQa pewnie zsanęła przed kompem  ;D ;)...bo mówiła wczoraj że jakaś taka senna jest...w sumie to zwala na to że wczesnie wstała  ;)...ale ja myslę że to fasolka  ;D  ;)

Hehe ... przed kompem nie zasnelam , w lozeczku sie skulilam obok piesek i pochrapalysmy troszke ;)

Ja uwazam ze Ty tak samo zaluzylas jak i ja, zreszta kazda z Nas zasluzyla na sowja kochana dzidzie :)

reklama
Dziewczynki..doradźcie (zwłaszcza te, które były zafasolkowane). Czy powinnam się niepokoić o swoje zdrówko? (bo jesli to objawy dzidzi to ok :)
jest 5 dni od owu (prawdopodobnie, i to w 41 dc!!!)w 3 dniu od owu temp i wysokich temp. gwaltownie spadła do 36,6 z 36,9 nastepnego dnia znow wzrosła do 36,85 potem 37,0
Ale..co mnie niepokoi..objawów miesiączkowych brak..sa za to inne..lekkie zawroty głowy az dzwoni czasem w uszach(ale to juz od 3 dnia od owu) i ból z prawego jajnika (tam gdzie byla owu),bol na tyle silny ze az obudził w nocy..Czasem mocno się nasila (przy zdenerwowaniu w pracy),dól podbrzusza lekko ciągnący (i to ewentualnie jak przed @ mogloby byc) Zmeczenie to normalka o tej porze dnia i roku.
Czy powinnam się niepokoić? Jesli to dzidzi to czy to nic groznego przy takich bólach? Nie chcialabym stracic ewentualnej fasolinki...
Przypuszczam ze ten spadek jednodniowy to mogloby byc zagnieżdzenie..
No ale doradzcie, bo za wczesnie na test, nic nie wykaze (choc korci ze moze owu wbrew temp bylo wczesniej).
Mam nadzieje ze w nocy juz mnie ten bol nie bedzie niepokoił..
Dobrej nocki maleńkie

Do góry