reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Doreczko to ja może dorzucę stado fluidków żeby jakoś tak ładniej było ;)
Co do mojego samopoczucia to nie zbyt dobrze szczerze mówiąc... mdłości zaczęłam mieć ale nie zwracam na szczęście pyszności które wcześniej "pochłonęłam" ;) Od wczoraj piję Maternę i jak narazie dużo lepiej się czuję :) Zobaczymy co będzie dalej... :) Maleństwo coś zaczyna broić i pewnie stąd to samopoczucie do bani ;) ;) ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Pozdrawiam gorąco :-*

reklama
dziękuje Dodeczko..Mąż sie smieje, ze teraz to jeszcze byłaby taka wpadziocha:)..i bardzo miła niespodzianka-nieplanowane ;)..(jaasne- a ten folik?:)..no, ale na pewno spontaniczne-owoc miłosci:)!

Dorka, taka wpadzioche to my bysmy tez chcialy zaliczyc. Powodzenia, probojcie:)))
jak tam humorki dzisiaj dziewczynki???
U mnie calkiem, calkiem:))

Agnezzz piekne slowa .... wnuk musi byc i nie ma gadania  :p .... rodzinka ma racje nie ma wyjscia ..... powodzenia i szybkiego zafasolkowania  :p

Dorka bidaku.... nie nadwyrezaj nogi , a jutro ich zrownaj z blotem  ;D ;D...oczywiscie po wizycie ;) .... niom ale tak jak mowila Agnezzz caly NFZ ..... mam nadzieje ze to nic powaznego i szybko przestanie bolec ...informuj nas :)

aga29 z tymi piersiami to roznie ... raz bola , a raz nie.... mnie bola, zaczely bolec jakos dzien przed spodziewana @ i bola do teraz .... najpierw bolaly tylko z boku (od zewnatrz) potem doszla wewnetrzna strona... a teraz to boli wszedzie gdzie nie dotkne ...najbardziej okolice sutkow i boki :)

Dorka i LILITH niom to nic dodac nic ujac tylko ....go go go....przytulac sie i fasolkowac :)
ja rozniez dorzucam fluidki, co dwie "fale" to nie jedna ;)

Dodeczko widze ze dzidzia sie rozochocila :) .... a jak tam, widzialas juz swoja kruszynke?? :)

Ania76 mnie dzisiaj glowka boli , ale ogolnie to jest calkiem calkiem tak jak u Ciebie ;) :p

pozdrawiam :)

Moniqa tak wogole to wielke buziacvzki dla Ciebie!!no i racje masz!!go go go !!hehe!!w tym miesiacu testow nie kupilam ale i tak wiem kiedys co i jak hehe...choc przyznam ze byly bardzo pomocne!!ale napewno sie uda!!i fluidki lapie lapie!!

MoniQa-tak zrobię:)!...wierzcie mi..nie należe do pokornych!..Zawsze mówię to co myśle...(co niekoniecznie jest"zdrowym"podejsciem do życia:)-oj czasem dostaję po uszach za moją mordke..cóz..ale nie ma u mnie niezamknietych tez spraw:)

reklama
Do góry