reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Elżbietka czekamy na fotki po imprezce- i trzymam mocno za teści z dwoma wielgachnymi i wyrażnymi kreskami ;D

reklama
jA JAK WYCHODZIŁAM ZA MĄŻ TO WSZYSCY myśleli że jestem w ciąży mimo że temu zaprzeczałam ( bo po co miałabym kłamać?) i nawet jak były święta to mnie wszyscy oglądali albo pytali co z ciążą :mad: Jakby każdy ślub był z powodu ciąży. To mnie wtedy denerwowało że tak wszyscy myśleli mimo że mówiłam że tak nie jest.

Dokładnie ilinka ja jak wychodziłam za mąż 6 lat temu nie byłam aż tak młodziutka bo miałam 25 lat i też sie mnie wszyscy pytali czy jestem w ciąży-jakby ślub miałbybyć brany tylko po to bo dziecko w drodze-paranoja!!!!! a w ciąże zaszłam 3 miesiące po ślubie ;D

Ale super :) Ja też chciałam zajść w ciążę po ślubie, ale dla moich rodziców sam ślub był szokiem a co dopiero dziecko.

Witam dziewczynki,
dziś niestety jednak pojawiła się u mnie @, dokładnie po 28 dniach  :(
Byłam oczywiscie strasznie rozczarowana ale nie zalamuje sie. Znów pojawią  się w takim razie bardzo przyjemne dni związane z zasadzeniem fasolki i mam nadzieję ze jednak tym razem wszystko ułozy się po naszej mysli. :)
Mój mężuś był chyba jeszcze bardziej rozczarowany niż ja niestety.
Będę oczywiście dalej Was odwiedzac i 3mać mocno kciuki za Was.
Elżbietko moja intuicja podpowiada mi, że za chwilę będziesz mogła ogłosić nam, że jestes szczesliwą mamusią  i czekam na to z utęsknieniem.
Zafasolkowane dziewczynki uwazajcie na siebie, a Ty Dorka uważaj na nóżkę
Bardzo cieszę się, że chociaż wirtualnie mogę byc z Wami i fajnie że wszystkie mamy takie same cele, które pewnie niebawem wszystkim nam się spełnią.
Pozdrawiam Was bardzo gorąco przesyłając optymistyczne fluidy  ;D

DORKA dobrze ze to tylko taka mala dolegliwosc wracaj szybko do zdrowka

ELZBIETKO sloneczko tylko sie nie podlamuj ty mialas przeczucie ze jestem w ciazy i jestem teraz ja mam przeczucie ze ty jestes glowa do gory bo dzidzia sie obrazi jak sie bedziesz smucila :)

dziewczynki jestesci enprawde kochane!! dziekuje że mnie tak podtrzymujecie!! i dziekuje za wasza wiare, oby pomogła!!!
malinosia , przyjdzie dzień, ze sie nie pojawi @!!! i dopiero bedzie super!!!

ja za mąż wyszlam mając 20 lat, mnie nie pytali czy jestem w ciązy, a czy myśleli to nie wiem ;)
ale nie byłam, a kto wie czy nie jestem... :)

U mnie jak brałam ślub to było gadanie za naszymi plecami, że pewnie w ciąży itp. A potem gadali, że na pewno poroniłam. PAranoja, ludzie to jednak potrafią być głupi i podli...

reklama
U mnie było różnie ale tak to jest że ludzie łączą jedno i drugie -ślub i dziecko. Pytali: Co zaszłaś w ciążę??
Nie...ja z miłości...głupota...

Do góry