reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Witam wszystie dziewczyny z forum także wszystkie nowe :) U mnie nic ciekawego. Wielkie GRATULACJE !!! dla Lilith mozę od cieie się zacznie a potem wszystkie zobaczymy II kreseczki Pozdrawiam

Lilith piękny widok :) Nigdy jeszcze nie widziałam takiego - ależ bym chciała, żeby mój tak wyglądał... :)

EwaK witaj Imienniczko :) Trzymam kciuki, żebyś nam wkleiła taki sam zaniedługo.

Lilith cudny widoczek :D Mam nadzieję, że za miesiąc mój też będzie tak wyglądał.

EwaK witaj, ja też niedawno tutaj trafiłam i żałuję, że dopiero teraz. Głowa do góry szybciutko dołączymy do Lilith zobaczysz.

No ja wam wierze ze dolaczycie bardzo szybciutko!!!!! Bo tak byc nie moze!!! Ciagle o was mysle i trzymam kciukasy!!! wiec testujcie testujcie i wpisujcie sie na liste!!!!:)

W tym miesiącu niestety bez teściku, ale na przyszły już sobie kupiłam :) Jak się czujecie - coś czytałam, że mdli i zawroty - mam nadzieję, że wieczorem jest lepiej.

Moniolek...ja myslalam ze wogole omina mnie mdlosi itd...a tu od wczoraj mi sie zaczyna robic niedobrze(w 1 ciazy tak nie bylo )...i nie tylko rano...to zalezy jak czasem zabardzos ie wyglupiamy to wtedy tez...ale wtedy tez slabo sie robi...:(

a czemu w tym miesiacu niebedzie tesciku?

Lilith to bardzo dobry znak, że masz inne objawy niż w pierwszej ciąży. Moja koleżanka w pierwszej ciąży nic jej nie było i poroniła natomiast w drugiej tak ją mdliło, że ledwo na nogach biedaczka stała no i urodziła sliczną fasoleczkę :)

Nie będzie teściku bo cykl był bezowulacyjny :( W przyszłym natomiast na pewno zatestuję :D :D :D :D :D

reklama
Moniolek...to strasznie mi przykro ze tak wyszlo w tym cyklu:( oby nastepny byl szczesliwy!!!

a co do tych objawaow to moze faktycznie to dobrze??!! oby!!

Do góry