reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
ja postanowiłam czekac:)wyjądkowy upór mnie dopadł..zazwyczaj już w 30dc byłam po tesciku:)teraz czekam ....brzuch porzadnie boli jak na@..i nawet mam momenty,z ę czuję.."O nie-przyszła"..lece do kibelka..nic..a dziś po przytulanku zaraz pobiegłam do toalety..tak bardzo bolało...ze myslalam,z e swiksuję..i do tego strasznie mi się siusiu chciało.....
Oj Ka milko jak czytałam teraz Twoje objawy- to dokładnie mogłabym napisac to samo..Ty juz po tesciku..ale Ci zazdroszczę(w pozytywnym tego słowa znaczeniu):)...Ja boję się ...jakoś nie dochodzi do mnie, ze mogłoby się udać...Na daniach pewnie sie okaze..Poki co postanowiłam wciaż czekać...

Objawy mam identyczne - ale ciągle biegam do wc sprawdzać, bo też mam takie wrażenie, że mnie krew zalewa :D Co najgorsze - skurcze mam bardzo bolesne :( Zdarzały mi się takie zawsze przed @ - ale dzień przed, a teraz właściwie od 18 - 19 dc (dziś jest 25 dc) bez przerwy mam te skurcze :mad: I co najgorsze wiem, że to złośliwość natury :mad: Jutro za wcześnie na okres, ale ponieważ mam ciężki dzień na pewno przyjdzie @ :mad:

Rusałko - zobaczysz - dołączysz do zafasolkowanych :D Życzę Ci tego z całego serca :D Trzymam kciuki cały czas :)

tak sobie czytalam początkowe notki tego tametu i zastanawia mnie jedno: niektóre z was po zajsciu w ciaze odczuwaly bol piersi i to, ze urosly juz po 2 dniu owulacji. otoz mi sie to zdarzylo 2 razy.... ponad 2 tygodnie bolacych piersi, powiekszylyu sie prawie o rozmiar i nagle @. zawsze mialam 28 cykl. a wtedy @ pojawila sie raz 31 dnia potem 32. I tak sie zastanawiam, czy to mozliwe, ze bylam 2 razy w ciazy? pytam bo czytalam na tescie ciaz. o naturalnych poronieniach, wiec moze.... Czy ktoras z was tak tez miala?

CZESC DZIEWCZYNY! Pisalam tydzien temu o moich objawach zastanawiajac sie czy to wlasnie to??? Okres mialam miec w ostatni poniedzialek chyba, bo w nadmiarze pracy wszystkomi sie pokrecilo juz sama nie wiem, slowo nie pamietam ktory to dzien cyklu, a moze to bedzie w ten poniedzialek??? W kazdym razie moje objawy czyli mdlosci i zawroty glowy raczej minely ale tak jakos caly czas pobolewa mnie mnie brzusio jak na @ i kluja jajniki i to na zmiane. hmmm juz chyba tez pomalu wpadam w obled, jak w poniedzialek @ nie przyjdzie robie test!!! Postanowione.
Pisze tak sobie do was zeby to z siebie wyrzucic. Caluchy dla wszystkich! :-* :-* :-*

TO-LA - trzymam kciuki za fasolkę :D Ja też się zaczynam zastanawiać, czy aby na pewno dziś jest 26 dc ??? ;)

ania-n - bardzo możliwe, że tak było ::) Wydaje mi się, że też tak miałam.. Przytulanko było w dzień owulacji, miałam potem pewne objawy, które mogły wskazywać na ciążę, ale nie musiały ::) Okres mi się wtedy dwa dni spóźnił i był bardzo obfity.. Nigdy się tego nie dowiem, jak było naprawdę ::) Ale wydaje mi się, że gdyby taka ciąża zaistniała to test ją powinien wykazać. Potem jeśłi wystąpi okres trzeba by powtórzyć test i wszystko wiadomo..

mi też się tak raz zdarzyło zrobiłam test na dwa dni przed @ bo miałam
te wszystkie ciążowe objawy test wyszed ł pozytywny a dwa dni po spodziewanym terminie dostałam
okres poszłam do lekarza który powiedział mi że często tak się zdarza że natura sama eliminuje
samo począcie i późniejszy podział komórek to bardzo skomplikowana sprawa i niestety
wystarczy mału błąd żeby pokrzyżować plany naturze podobno kobieta w swoim życiu
wielokrotnie jest w xiąży tylko nawet o tym nie wie

Witam witam:)
i dziekuję wszystkim za wszytko..lece na uczelnie..ufff..pierwszy dzień...łojoj..a ja jeszcze nie gotowa.....DUŻA BUŹKA DLA WSZYSTKICH..dziś 31 dc:)-@nie ma ;D

reklama
Do góry