cześc kobitki, już nie mogę sie doczekać do wtorku, kiedy zrobię teścik. ból brzucha dziś dokucza mi bardzo, ciężko mi siedzieć, mam nadzieję, że to dzidzia tak nabroiła. Albo zwariowałam i mam ciążę urojoną...ale tak brzuch mnie nigdy nie bolał... :laugh: :laugh:
reklama
na pewno mam podwyższoną temperaturę, tka około 37, 1- 37, 2. ból brzucha barzdo wyraźny, teraz siędzę przy kompie i bradzo mi niewygodnie, mdli mnie jeszcze dziś nic nie zjadłam, a wstałam koło 7. Zawsze powstrzymywałam się, żeby nie żreć, a teraz jak siądę przy stole to mam tak dużo sliny w buzi, że jakoś mi nic nie smakuje. Jestem blada jak ściana, a jestem na zwolnieniu od środy, spię po 14 godzin, jestem wypoczęta. Nawet moja mam, która nic nie wie, że się staram przyszła i powiedziała, że jakoś dziwnie wyglądam ;D ;DOj jak daleko do wtorku...
czekam do wtorku, bo jutro albo we wtorek powinna przyjsć @ (ALE JEJ NIE DOPUSZCZĘ!!!!!!!) więc chyba najrozsądniej poczekać do spodziewanego terminu. Zrobiłam juz jeden test 7 dni po owulacji, bo wyczytałam, że Qiuck View już wykrywa taka ciążę, ale skucha na teście pisze,że wykrywa ale 2-3 dni przed @. Wyszedł oczywiście negatywnie, mój mąz twierdzi, że za bardzo to przezywam i trzeba poczekać do rozsądnego terminu na sprawdzenie..
dopiero odkrywam poruszanie się po tych stronach, chyba nareszcie zajarzyłam....sorki, że czasem od razu nie odpowiadałam, ale nie odświerzałam strony i myslałam, że cisza. ;D ;D teraz juz zakumałam. Ide jednak coś zjeść...zaraz wrócę
reklama