reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Elżbietko śluzu mam tak jak i ty fulll-i to takiego mlecznego ,czuję się jak przy owulacji bo tak mokro,ciągle biegam do kibelka sprawdzać czy to nie czasem @ mnie zalała a tu nie to tylko ,albo aż śluzik ::)

reklama
Lanuś , Elżbietka strasznie mocno trzymam kciuki- gdzieś czytałam na innym forum że listopad jets baaaardzoooo płodnym miesiącem. U nas też już co najmniej 4 dziewczyny czekają na test. :laugh:

hej dziewczynki!! no wiec u mnie nadal bez @ ;D ;D
chcialm dzisiaj kupic test, ale nie było mi po drodze do apteki ::) poczekam jeszcze kilka dni, ale na @ sie nie zanosi. czasmi tylko brzuszek pobolewa, ale to juz dłuższy czas, wiec do @ go nie przypisuje :)
a śluziku nie brakuje ::) ::). co prawda po wekeendowym basenowaniu troszke takie twarożkowa ta wydzielina, ale zaaplikuje lactovaginal i musi byc dobrze!!
czekam na fasolke!! LANA, u mnie to "dopiero" 35 dzień cyklu ::)

Margolis, trzymam kciuki za pozytywne testowanko!! a nie za wczesnie na tem tescik??wg suwaczka??

anusieńka ,AneczkaK i wszystkie kibicujące kobietki, dzięki za wsparcie!!

Elżbietko i Lano czekam na pozytywne wieści od Was to na pewno fasoleczki są. Elżbietko a napisz jak tam problemy zdrowotne u ciebie miałaś już robione dodatkowe badania?

reklama
w piątek miałam rezonans robiony, i w piątek maja byc wyniki. mam nadzieje zewszystko bedzie ok. jeszcze musze sie zapisac na badanie oczu. no i hormonki pierwszej fazy cyklu, tylko jak na razie druga mi sie nie kończy...

Do góry