reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

A mnie nigdy sutki nie bolały a teraz zaczeły od dwóch dni tak mam -nigdy w życiu tego nie miałam ,przy @ też mnie nigdy ani sutki ani piersi nie bolały-a może to tylko jakieś zaburzenia hormonalne  ::)- zresztą dziś mija 49 dzień cyklu ,śluzu fulserwis-hi hi ::) ;D-dół brzuszka pobolewa od około dwóch tygodni  ::)a śladu @ nic a nic nawet kropelki.Jedno mnie zastanawia 19,pażdziernika powinnam dostać @ a kilka dni wcześniej dokładnie 15 i 16 pazdziernika miałam lekkie mazajki podbarwionego śluzu na wkładce myślałam ,że to nadchodzi @ ale od tamtego czasu nic a to przecież od tego czasu trzy tygodnie mineły tak sobie mysle a może to było plamienie inplantacyjne takie gdy dochodzi do zapłodnienia   ::) i dlatego testy pokazują mi jedną wredną kreche ,bo jest zawcześnie do testowania-co wy na to ?-tak tak wiem znowu się wkręcam ,chyba zaczynam świrować ,ale uwierzcie ,że czekam na @ i gdy mnie zaleje ,to niebęde się prejmować ,napewno będe spokojniejsza niż teraz bo sytuacja się wyjaśni  :)

reklama
bpcianek22 pisze:
dziewczyny jutro wybieram się na bhcg. Zastanawia mnie jedna rzecz - wczoraj wzięłam dopochwowo luteinę i plamienie ustało. Czy luteina podana w ten sposób może zatrzymać@?
Bocianku-ja pierwszy cykl urzywałam dopochwowo luteiny jedną rano a druga wieczorem od 11 do 25 dnia cyklu ostatnią zażyłam 13 pażdziernika i do dziś nie mam @ -dziwne co moja gin twierdzi ,że po luteinie powinna wystąpić do 7 dni @ ,przeciez ten lek między innymi jest tez na wywołanie @ -więc raczej nie powinna jej zatrzymac chyba ,że jest ciąża ,a krwawienie nie @ może zatrzymać gdy będąc w ciąży jest ona zagrożona -nie wiem czy zrozumiałaś co napisałam bo trochę namotałam  ::)

LANA może zrobisz bHCG :) jeżeli jesteś w ciąży (czego Tobie z całego serducha życzę ;)) wyjdzie na 100% i z pewnością będziesz sopkojniejsza!

pozdrawiam

aha ja też nie wiem co się ze mną dzieję ::)

Kajunia robiłam bete hcg 25 pażdziernika i nic mi nie wyszło,ale moja gin twierdzi aby jeszcze poczekac ,może się zdażyc ,że zaszłam w ciąże nawet w dniu spodziewanej @ i dlatego hcg i testy pokazują brak ciąży ,bo mam za mało jeszcze hormonu-a byłam tez na usg półtora tyg.temu i jest wszystko o.k nie mam żadnych torbieli ani guzków -ciąży też nie widzieli ,może było za wcześnie ,więc stosuje się do rad mojej gin i czekam na dalsze wydarzenia jeszcze z tydzień półtora i kolejne usg ::)

Elzbietka pisała kiedyś ,że są przypadki a mianowicie pisała o kobiecie która była w potwierdzonej trzy miesięcznej ciąży a beta hcg wyszła jej ,że nie jest w ciąży-więc z tym również bywa różnie chyba zależy indywidualnie od kobiety jedne maja tego hormonu więcej i to juz na początku ciąży a inne mniej-sama juz nie wiem ::)

Ja planowaną@ miałam mieć w piątek, Ale w czwartek zauważyłam zabarwienie śluzu na brązowo - w piątek było mocniejsze (jednak wkładka była czysta, tylko po włożeniu palca zostawał na nim sluz), w sobotę wzięłam luteinę i przestałam plamić. temperatura od 27 dnia utrzymuje się 36,9-37,0.  Jutro beta pokaże prawdę.

LANA, to kiedy znowu testujesz??
u mnie po @ tez ani śladu :) :). piersi nie bolą, ale sa tak jakby większe??????? tak twierdzi mój mąż, ja nie zauwazyłam niczego takiego::)
śluzik sie leje, oj leje ::). temp nie mierze rano, w ciągu dnia nie jest wysoka, tak 36,7

reklama
Do góry