Kajunia, ja tez sie nakrecam
Mimo ze bardzo boje się zawodu. Mam jakies dziwne przeczucie, zupełnie nie wiem czemu że to tym razem... że wlasnie teraz sie uda. Tak bardzo bym chciala zeby to przeczucie sie sprawdzilo... Ja też na 6 dni powinnam zostać najlepiej uśpiona i obudzić się za 6, 7 dni na testowanie
;D
reklama
Moje drogie nic nie jest tak wkurzające w naszej sytuacji jak czekanie gdyby był jakiś sposób na przyspieszenie czasu :
Ja stara wróżka Wam piszę, że u wszystkich widzę fasolki w różnym czasie, ale ładnie stoją w kolejce i śmieją się, że jesteśmy takie niecierpliwe. Oj poczekajcie bo coś mówią - ach mamy dać na luz 
To ja Wam też mówię Fasolinki kochane: Dam na luz jak już do mnie przyjdziecie, Malenstwamoniolek pisze:Oj poczekajcie bo coś mówią - ach mamy dać na luz![]()
Drogie Moje, od jakiegos czasu zagladam do Was. A dzisiaj postanowilam sie przylaczyc... Staramy sie o dzidziunie od pieciu miesiecy i nic... Dzisiaj jestem 8 dni po owulacji, piersi jakby staly sie pelniejsze, czuje je ale specjalnie nie bola, temp ranna w pochwie okolo 37 - 37,2, zgaga przez cale dnie, co jakis czas klucie w lewym jajniczku a brzuch jakby pobolewal, troszke inaczej niz na @, ale podobnie, sluz bialy i srednio gesty... Myslicie, ze moze miec to jakis zwiazek z ciaza?
malaga
Fanka BB :)
Witaj Agatkus 
Myślę, że może to świadczyć o ciąży
- ale jak pewnie sama wiesz, musisz uzbroić się w cierpliwość
I zrobić teścik i wkleić nam tutaj, żebyśmy mogły odbierać pozytywne fluidki ciążowe 
3mam kciuki - uda się Wam w końcu wszystkim
Myślę, że może to świadczyć o ciąży
3mam kciuki - uda się Wam w końcu wszystkim
Dziekuje Wam wszystkim, kochane jestescie!!! Poczekam jeszcze te pare dni i zobaczymy... choc korci mnie by juz zatestowac, nawet kupilam test, ale nie chce sie juz rozczarowac...
Ja tez trzymam kciuki za Was! Bardzo mcno1 Bardzo to pomaga jak mozna o tym popisac sobie z kims kto to wszystko rozumie!
Ja tez trzymam kciuki za Was! Bardzo mcno1 Bardzo to pomaga jak mozna o tym popisac sobie z kims kto to wszystko rozumie!
reklama