reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dzień dobry wszystkim paniom !!!!
witamy cie agatkus na naszym forum. Cześć kajunia jak tam dzisiaj u mnie nadal cisza

reklama
mila1 złotko u mnie bez zmian - to chyba dobry znak ;)
Wczoraj miałam doła - ale już mi przeszło ;D

Moniczko3 jak tam testowanko????

Tak mnie korci żeby zrobić test ::) wiem, że to troszkę za prędko. Przyjaciółka podtrzymuje mnie na duchu....mówiąc że miała taki sam wykresik i była w ciąży więc nie wie na co czekam ::). Nie chcę się nakręcać, ale ten cykl jest inny niż pozostałe...więc mam cichą nadzieję, że się udało ;D
mila1 objawy wróciły????

Niestety nie kajunia u mnie nie ma żadnych oznak ciąży ani żadnych oznak zbliżającej się @
Ja to dopiero mam doła dzisiaj jadę do mężusia będzie rozczarowany tak jak ja ale dopóki nie ma @ to mam jeszcze jakąś nadzieję
Też mnie korci żeby zrobić test choć żadnych oznak nie mam ale wtedy bym chociaż wiedziała na czym stoję.
Barzdo się cieszę że u ciebie objawy się nie zmieniły jestem przekonana że to fasolcia

mila1 też bardzo za tym czekam, tylko jak zrobię test i wyjdzie negatywny (za prędko) to się rozczaruję, a nie jest mi to potrzebne. Najgorsze jest to oczekiwanie. Tak jak sobie obiecałam nie wmawiam sobie objawów ciążowych. Patrzę tylko jak zachowuje się mój organizm (temka, śluz no i te obrzmiałe piersi...)
byłam już na zakupach (za chwilę znowu muszę iść) i widziałam malutkie buciki: pomyślałam sobie, że kupię je jak będę pewna że to ciąża a w środek włożę teścik. Prezent dam mężusiowi - nic mu nie powiem przez telefon....bo tylko taki mamy kontakt w tygodniu :(

Cześć dziewuszki w ten ponury poranek-u mnie mgła  ,że prawie nic nie widać-a ja chcę sie wybrac w miasto aby zakupić nowe porteczki jeansowe i spudniczke taka fajową widziałam w brązie jak są teraz takie dłuższe modne pasowała by mi do brązowych kozaczków na koturnie-ajajaj ale ja lubie chodzić na zakupy-hi hi  ::) ;D A zakupiłam sobie jeszcze na alegro dwie kurteczki jedną krutką do pasa z kapturem białą i z futrem przy kapturze a druga dzis powinna do mnie dotrzeć taka ala płaszczyk reportetr tez jasna -troche zaszalałam w tym miesiącu ale co tam były dodatkowe pieniążki od męża i ja dostałam nagrode w pracy to można szaleć-hi hi ;D a co do mojej @ to nadal nie ma śladu a dziś 53 dzień cyklu i objawów jako takich zbytnio też nie ma ::)

LANA a robiłaś teścik jak nie to szybciutko do apteki i zrób W tym momencie cyklu w jakim jesteś to nawet jak zrobisz w środku dnia to wynik powinien być pozytywny no bo jaki inny może być skoro to już tyle czasu od ostatniej @

Mila ja robiłam juz tyle testów ,że szok i wszystkie negatywne ale gin kazała mi czekac i jeszce tydzień daje @ czasu jesli znowu teścik nic nie pokaże a raczej jeśli pokaże jedna kreche to idę na usg i na wywołanie

reklama
mila1 teraz kolej na nas  ;D  ;D  ;D
widocznie grono zafasolkowanych kobitek powiększy się teraz... LANA powodzenia
monika3 testowałaś już????jaki wynik????

idę dalej na zakupy będę za godzinke

Do góry