reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

z tego co wiem to APAP jest dopuszczany w racie fasolki....

a tymi przeciwbolowymi to masakra :( tez sie fatalnie czuje a jedyne co sie odwazylam wziac to no-spa na brzuszek. apap mozna ponoc tez. nurofen, ibum, ibuprofen, ibubrom itp to kategorycznie zakazane...

pytanie do tych co pamietaja objawy wczesnej ciazy - dziewczyny, moze byc tak, ze jednego dnia czujesz sie gozej, pozniej na drugi lepiej i nastepne dni znowu zle itd itd? bo ja mam roznie, raz czuje sie fatalnie, na drugi dzien juz lepiej - sa gorsze momenty ale miajaja po jakims czasie

Ja też tak mam, a pozatym bardzo bolą mnie jajniki, a dziś mam 22 dzień cyklu

reklama
z tego co wiem to APAP jest dopuszczany w racie fasolki....

a tymi przeciwbolowymi to masakra :( tez sie fatalnie czuje a jedyne co sie odwazylam wziac to no-spa na brzuszek. apap mozna ponoc tez. nurofen, ibum, ibuprofen, ibubrom itp to kategorycznie zakazane...

pytanie do tych co pamietaja objawy wczesnej ciazy - dziewczyny, moze byc tak, ze jednego dnia czujesz sie gozej, pozniej na drugi lepiej i nastepne dni znowu zle itd itd? bo ja mam roznie, raz czuje sie fatalnie, na drugi dzien juz lepiej - sa gorsze momenty ale miajaja po jakims czasie

dzięki za rade co do apapu :)

a co do stanów mieszanych Twojego samopoczucia, to z tego co słyszałam to zdarza się tak jak Ty masz, że jednego dnia jest lepiej a drugiego gorzej. ale nie wiem. może ktoś inny na to odpowie kochana :)
bo ja to mam tak ze w ciągu dnia nastrój mi sie zmienia jak pogoda. eh.

Kochane ja już po M jak miłośc a teraz uciekam do lóżeczka:tak:
Wiecie co.. mi sie teraz przypomnialo, że ja ta poranna tempke to dziś przed 5 rana mierzyłam a jak pierwszy raz mierzona była o 7 to wyszła 37..
godzina pomiaru musi byc codziennie ta sama?

ja ogladałam tylko kawałek M jak miłość, bo pisałam referat na geografie i nie zauwazylam jak mi pół filmu przeleciało hehe.

tak, temperature powinno się mierzyć zwsze o tej samej porze, najlepiej rano po minimum 3 godzinach snu, tym samym termometrem i w tym samym miejscu (tzn pod pachą lub 'tam' ;b hehe) :)

tak, temperature powinno się mierzyć zwsze o tej samej porze, najlepiej rano po minimum 3 godzinach snu, tym samym termometrem i w tym samym miejscu (tzn pod pachą lub 'tam' ;b hehe) :)

Z tego co wiem, to podpacha sie wlasnie nie mierzy - tylko pupa (dla odwaznych), pipka lub usta (usta tez nie sa zbyt dokladne pomiararowo).
Powodzenia

hej dziewczyny :) zatestowałam dzisiaj ponieważ mnie wczoraj teściowa nastraszyła hehe znaczy się jest chora na półpaśca i na dzień matki wiecie buźka buźka a potem przerażona patrzy na nas i mówi ze przecież nie powinna bo nie wie czy jeszcze zaraża :szok: hehe ja mówię mamo spoko - a potem kurcze obym w ciąży nie była ;-);-)

więc zatestowałam i negativ - testy z allegro bo mam jednego z apteki ale to dopiero jak będzie mi się dalej spóźniał - na razie jest to mój 32 dc zobaczymy co dalej - @ nadal nie ma

trzymajmy się i oby nie zwariować :) :-):-):-):-):-):-):-)

my w czerwcu akurat mamy urlop to się będziemy relaksować :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

spokojnego dnia dziewczyny !

dzień dobry kochane :*

dziś znów nie zatestowałam. czekam cierpliwie na @, czy nadejdzie czy nie :]

tempka u mnie dziś znowu taka sama, czyli 37,1 st.

Gosiunia, przykro mi że Twój test wyszedł negatywnie, ale może to i dobrze, bo piszesz o tym półpaścu czy czymś.. -co to w ogóle za choroba?

I ja się witam z rańca!:-D
Mierzyłam dziś tempkę ale jest 36.75 więc niewiele podskoczyło. I tak pewnie przed @ zjedzie niżej:-p:-D
Wstałam dziś wcześniej bo spac nie mogłam 9chyba z tych nerwów) o 10:10 mam autobis i jade na rozmowę kwalifikacyjną:baffled:
Męzusio kawkę już dostał i powoli wstaje z łóżeczka:tak::-)

Ja to bym mogła dziś spać chyba cały dzień.. Pije teraz słabiutką kawkę rozpuszczalną z mlekiem ;] i czytam co ciekawego na forum. do szkoły lece na 8:50 więc jeszcze troszke czasu mam :) Mój narzeczony w wojsku na zawodowym jest, to ten tydzień go w domku nie ma :) ale w czerwcu ma dostać urlop na miesiąc to poszalejemy ;) jeszcze czekają nas oficjalne zaręczyny i trzeba impreze jakąś rodzinną zrobić.. urwanie głowy z tym wszystkim heh.
ale ja się dziś rozpisałam. mimo niewyspania mam bardzo dobry nastrój :)

Agniesiak, to życze powodzenia na rozmowie kwalifikacyjnej ;];**

Ja to bym mogła dziś spać chyba cały dzień.. Pije teraz słabiutką kawkę rozpuszczalną z mlekiem ;] i czytam co ciekawego na forum. do szkoły lece na 8:50 więc jeszcze troszke czasu mam :) Mój narzeczony w wojsku na zawodowym jest, to ten tydzień go w domku nie ma :) ale w czerwcu ma dostać urlop na miesiąc to poszalejemy ;) jeszcze czekają nas oficjalne zaręczyny i trzeba impreze jakąś rodzinną zrobić.. urwanie głowy z tym wszystkim heh.
ale ja się dziś rozpisałam. mimo niewyspania mam bardzo dobry nastrój :)

Agniesiak, to życze powodzenia na rozmowie kwalifikacyjnej ;];**

Dziękuje Kochana:tak::-)
No to przyszły miesiąc Wasz:-D Wywieście karteczkę na drzwiach : Nie przeszkadzac:tak::-)

reklama
Do góry