reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

hey dziewczyny ja dowiedzialm sie ze jestem w ciazy w 2 miesiacu ciazy mialam normalny@ piersi mnie nie bolaly nie mialam rzadnych zachcianek nie wymiotowalm ale zuwazylam ze cos na wadze przybralam i ze mam opuchniete nogi poszlam do doktora i powiedzial mize jstem w ciazy to byl cudowny dzien w moim zyciu :)teraz z mezem staramy sie o drugie malenstwo ale 0d 5 miesiecy jakos nic nam nie wychodzi.....

reklama
Frieda przytulam Cię!
Dziękuję. :*
bete robi sie najwcześniej 10 dni po owulacji...
wiem, wiem ale ja wyjechałam w góry i mi się wszystko przesunęło o 5 dni :-), tak więc owulka była 11-12 dni przed testem
ale jeśli w ciągu tygodnia nie przyjdzie @, a tempka będzie nadal wysoka to na pewno skorzystam z Twojej rady. :tak:

Kochane, ja normalnie załamanie nerwowe przechodze.. Z Moim mi się zaczęło normalnie układać, po prostu wczoraj do nocy rozmawialiśmy i mówiliśmy sobie co robimy źle, i uważamy oby dwoje na słowa.. On mnie przestał denerwować, a jak ja sie na niego nie denerwuje to on też jest spokojny i wreszcie jest ok :) A załamanie przechodze z tego powodu, iż jak już Wam kiedyś pisałam, zanim dowiedziałam się że jestem w ciąży, to lekarz mi powiedział że powinnam jeszcze rok od tej operacji zaczekać z dzidziusiem.. Kurcze, mówił że nie będę się dobrze czuła.. i chyba to prawda.. Często mi słabo.. Bardzo mnie chwilami boli brzuch.. Zaczynam sie martwić że jest coś nie tak :(:(:(

Niestety 1,2.
Dziwnie się siedzi z takim wynikiem w parku Instytutu Matki i Dziecka gdzie świat przesłaniają wielkie brzuchy i splecione dłonie rodziców.
Biorąc pod uwagę, że mój się tak znarowił i mu się odechciało potomstwa, czas się z Wami pożegnać, kochane. :*

Ojj, nie odchodź.. Twojemu M. napewno przejdzie :) zobaczysz :) Wszystko się ułoży :):* Kochana, główeczka do góry :):*

A ja powinnam dzis dostac @:-( brzuch mnie czasem zaboli, zakluje , piersi powiekszone ale nie bola i strasznie mnie bola nogi....a temp dzis 36,9 no wiec czekam...Ale dziekuje ze wierzycie w moja fasolke;-)

Kochana, mnie też nogi bolą.. Zwłaszcza przed snem.. A powiedz mi, jaką tempke miałaś wczoraj? No i jutro koniecznie zmierz jeszcze tempke :) Ja wierze że to fasolinka :)

A pewnie, że wierzymy. :-) A kiedy teścik? Albo beta? Powodzenia!

Beta hmm jestem w uk a tu chyba nie robia no chyba ze w prywatnym laboratorium, a test dzis robilam . Kupilam w drodze do pracy.
W opakowaniu byly dwa tylko ze jeden nie wyszedl(nie pokazala sie kreska kontrolna ) a drugi tez:no::-(. Ale to byl najtanszy test z bootsa 2 za 4,99 .
aha test nie byl robiony z porannego moczu

A pewnie, że wierzymy. :-) A kiedy teścik? Albo beta? Powodzenia!

Beta hmm jestem w uk a tu chyba nie robia no chyba ze w prywatnym laboratorium, a test dzis robilam . Kupilam w drodze do pracy.
W opakowaniu byly dwa tylko ze jeden nie wyszedl(nie pokazala sie kreska kontrolna ) a drugi tez:no::-(. Ale to byl najtanszy test z bootsa 2 za 4,99 .
aha test nie byl robiony z porannego moczu

Nie trać nadziei :) jutro kup inny teścior :)

Kochane, ja normalnie załamanie nerwowe przechodze.. Z Moim mi się zaczęło normalnie układać, po prostu wczoraj do nocy rozmawialiśmy i mówiliśmy sobie co robimy źle, i uważamy oby dwoje na słowa.. On mnie przestał denerwować, a jak ja sie na niego nie denerwuje to on też jest spokojny i wreszcie jest ok :) A załamanie przechodze z tego powodu, iż jak już Wam kiedyś pisałam, zanim dowiedziałam się że jestem w ciąży, to lekarz mi powiedział że powinnam jeszcze rok od tej operacji zaczekać z dzidziusiem.. Kurcze, mówił że nie będę się dobrze czuła.. i chyba to prawda.. Często mi słabo.. Bardzo mnie chwilami boli brzuch.. Zaczynam sie martwić że jest coś nie tak :(:(:(

Ojj, nie odchodź.. Twojemu M. napewno przejdzie :) zobaczysz :) Wszystko się ułoży :):* Kochana, główeczka do góry :):*

Kochana, mnie też nogi bolą.. Zwłaszcza przed snem.. A powiedz mi, jaką tempke miałaś wczoraj? No i jutro koniecznie zmierz jeszcze tempke :) Ja wierze że to fasolinka :)
Oj kochana wieczorem to ja nie wiem co mam z nogami robic tak bola .Wczoraj juz chcialam smarowac voltarenem ale sie powstrzymalam. Tempka wczoraj 37,00 dzis takze . A dzis jak wracalam z pracy tak mnie w prawym dolnym boku zakulo:szok:. ni i buniek czasami zaboli . A jutro temp tez zmierze i dam znac;-)

I wiecie tak sobie pomyslalam o mojej pierwszej ciazy z Mackiem i o niej sie dowiedzialam jak bylam juz w 9 tygodniu:szok: nie mialam zadnych objawow nic a nic .

frieda ty siedz tutaj i nie uciekaj ;-)

jutro ide na bete a tymczasem to moj dzisiejszy tescik z trzeciego sika gdzies w poludnie tak mnie naszlo :-D:-)

Załączniki

• P1030020.jpg
    P1030020.jpg
    7,6 KB · Wyświetleń: 187
reklama
missiiss1301 a w którym dc robiłaś testa?
bo ja zastanawiam się czy nie zrobić w sobotę, ale to będzie dopiero 27 dc

Do góry