reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
boze ja mam nadzieje ze mi jutro ta beta wyjdzie bo jak nie to chyba sie posikam .... a ja no wiesz u mnie ciezko powiedziec ktory to dzien cyklu bo ja okres mialam 4 maja ostatni :-) a popatrzcie ktory terazm mamy.... no lekarz mi powiedzial na badaniu 15 ze za trzy tygodnie jesli nie zajde w ciaze to dostane okres no i tak wychodzi 3-5 bo zanim sie trulam antykonceptami to mialam 30 dniowe cykle regularne. ten okres z maja tez byl na dodatek wywolany lute:-)ina bo wczesniejszy mialam 21 lutego :szok: dacie wiare?? masakra poprostu miec dwa okresy w ciagu 4 miesiecy ....

czyli przed spodziewanym @ jestem 2-4 dni i wyszlo takie cus :) i wczoraj tez ale bledsza :) utro musze pojsc na bete tylko sie cholernie boje.... i wiem wiem wiem ze panikuje ale ja juz taka jestem panikara:tak::nerd:

boze ja mam nadzieje ze mi jutro ta beta wyjdzie bo jak nie to chyba sie posikam .... a ja no wiesz u mnie ciezko powiedziec ktory to dzien cyklu bo ja okres mialam 4 maja ostatni :-) a popatrzcie ktory terazm mamy.... no lekarz mi powiedzial na badaniu 15 ze za trzy tygodnie jesli nie zajde w ciaze to dostane okres no i tak wychodzi 3-5 bo zanim sie trulam antykonceptami to mialam 30 dniowe cykle regularne. ten okres z maja tez byl na dodatek wywolany lute:-)ina bo wczesniejszy mialam 21 lutego :szok: dacie wiare?? masakra poprostu miec dwa okresy w ciagu 4 miesiecy ....

czyli przed spodziewanym @ jestem 2-4 dni i wyszlo takie cus :) i wczoraj tez ale bledsza :) utro musze pojsc na bete tylko sie cholernie boje.... i wiem wiem wiem ze panikuje ale ja juz taka jestem panikara:tak::nerd:
Kochana będzie dobrze:tak: Trzymam kciuki:tak::-)

....

mi tez wyszla dzis bladzienko kreseczka..... i jesli jutro rano tez mi wyjdzie to pojde na bete, ale boje sie okropnie ze to sen i jutro juz nic nie bedzie... boje sie nawet test powtrozyc.....:zawstydzona/y:

marzenixxx nie boj sie ja tez sie balam ale jak nei zrobisz to sie nie przekonasz ja wczoraj z pierwszego sikania mialam bledsza kreske na czulszym tescie niz dzisiaj z trzeciego sikania na mniej czylszym tescie :tak: wiec zycze zebys miala piekna kreseczke jutro i zeby oznaczala ciaze tzn dwie :tak:;-)

a ja wam dziewczyny gratuluje tych kreseczek i nie martwcie sie bedzie dobrze. Mam nadzieje ze i ja wkrotce ujrze takie kreseczki moga byc bledziuchne byle by byly;-)
A moze wiecie co pomoze na bolace nogi? bo juz nie wytrzymuje:-:)baffled:

reklama
marzenixxx nie boj sie ja tez sie balam ale jak nei zrobisz to sie nie przekonasz ja wczoraj z pierwszego sikania mialam bledsza kreske na czulszym tescie niz dzisiaj z trzeciego sikania na mniej czylszym tescie :tak: wiec zycze zebys miala piekna kreseczke jutro i zeby oznaczala ciaze tzn dwie :tak:;-)
dziekuje po cichutku:zawstydzona/y: ale jakos w to nie wierze......
trzymam kciuki na ciebie;-)

Do góry