reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
dziewczynki (Dodeczko i Eriko) piasałyscie o testach które się na Wasze szczęście pomyliły. Czy pamiętacie jakie to były testy? ja robiłam Pre test i calutki czas tak jak pisałam wcześniej łudze się ze się pomylił :).
Jak zawsze wielka optymista ze mnie. Jestem nadal pod wielkim wrażeniem panującej tu niesamowitej atmosfery. Życzę Wam wszystkim szybkiego zafasolkowania. Będę Was teraz często odwiedzać aż do skutku i jeszcze dłużej .. :)

Malinosia, niestety nie pamiętam nazwy tego testu. Wiem tylko, że nie był to pre test ani Quick, bo te nazwy się tutaj przewijały. Miał różowe opakowanie z dzieciątkiem... ale nie wiem czy to Ci w jakis sposób pomoże. Powodzenia! Czsami wystarczy wyczekać :)

Elżbietka udanych zakupów (oj coś czuję, że tu się coś święci i juz jako mama pójdziesz na weselicho ;) )
Malinosia - co do testów to słyszałam kilka razy tu na forum, że bardzo dobre są takie z dzidzią na opakowaniu, sama zresztą kiedyś robiłam taki test i pokazał prawdę, czyli, że w ciąży nie jestem. Ale jest on chyba jednocześnie jednym z najdroższych testów.

Malinosia -witam serdecznie w naszym gronie-życzę szybkiego zafasolkowania,mam nadzieje ,że Ci się u Nas spodoba i będziesz Nas częściej odwiedzać ,jeśli nie na tym wątku to może nawet na wątku przyszłych mamuś ;D Pozdrawiam. ;D

Elżbietka-o rany coś mi się zdaje ,że to właśnie to i zostaniesz mamusią-hip hip -HUUUUURAAAAAA!!!! ;D ;D ;D

z zakupów juz wrócilam:)
kupilam sobie extra sukieneczke, w kolorze, różowo - morelowo - ecru, tala letni ana ramiaczkach z lekkim marszczeniem na biuście (chociaz optycznie mi powiększy ;) ). i to tylko za 105 zł!!!
tylko jeszcze buciki mdo tego, moze jakies japoneczki w tym kolorez??widzialam takie fajne, ale za 190 zł!!jak dla mnie to za drogo.
no i mam wielką nadzieje ze na weselu juz bede świadoma mama :) :) :)
malinosia  witaj i zaglądaj do nas jak najczęsciej, tu dużo fluidków ciązowych lata :)
LANA obys miala racje!!

Witaj malinosia:)) Powodzenia z fasoleczka:))))
Elzbieto na pewno bedziesz swiadoma mamusia na weselu, zobaczysz!!!
Zycze Ci tego bardzo!!!!!

reklama
malinosia -WITAM I JA cIĘ TU U NAS NA FORUM-ZOSTAŃ Z NAMI:)
Elżbietko..życze Ci byś juz wiedziała,z ę ejstes mamusią;)..
jesli chodzi o zgagę..ja nawet nie wiem co to jest.tzn..opoisywano mi..ale nigdy czegos takiego nie czułam..a znajoma od razu..nie martw sie w ciazy poznasz ;D

aa..byłam u lekarza..:)noga cała..silnie stłuczona jakieś zele i powinno przestać..mam jej nie nadwyręzac.
Robiono mi dziś przeswietlenie..jak byk-że kobietom w ciazy....no i spytalam..a co jesli kobieta nie wie..??:)..pani uśmiehcnęła sie..no jak mozę nie wiedziec..no -normalnie:)..pogadalyśmy chwilke:)..i dla zakryła mnie takim czymś..:)..

Do góry