reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

dzieki ze sie zainteresowalas :) 19dni temu zaczela sie @ i trwala tylko 3dni.. tego dnia kiedy sie skonczyla(rano sie skonczyla) kochalismy sie(wieczorem).. wiem ze niby nie ma mozliwosci zajscia w ciaze w tym okresie, tylko ze mam strasznie nieregularne cykle, najkrotszy trwal 32dni a najdluzszy 45...

Przy nieregularnych cyklach jest ciężko zajść w ciążę tym bardziej tuż po @.
Zawsze masz takie krótkie cykle??

a co do psychiki to bardzo mozliwe:) 13maja tego roku poronilam i postanowilismy z partnerem ze znow sie postaramy.. i moze dlatego mam te objawy :) ale wolalam zrobic test bo juz niecierpliwosc mnie zjadala :)

Strasznie mi przykro:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no wlasnie zazwyczaj mam 6dni @, a tutaj tylko 3 dni..
dziekuje bardzo..
jutro wyjezdzam na 2tygodnie dlatego dzisiaj chcialam zrobic test zeby ewentualna dobra nowina podzielic sie z partnerem :) no coz, mam nadzieje ze matka natura w moim przypadku bedzie dziwna i mimo takich cykli uda nam sie miec dzidzie :)

a co do psychiki to bardzo mozliwe:) 13maja tego roku poronilam i postanowilismy z partnerem ze znow sie postaramy.. i moze dlatego mam te objawy :) ale wolalam zrobic test bo juz niecierpliwosc mnie zjadala :)

Bardzo mi przykro ,że straciłaś dzidziusia. Ale jest coś pocieszajacego .Po poronieniach bardzo szybko zachodzi sie w ciążę.

no wlasnie zazwyczaj mam 6dni @, a tutaj tylko 3 dni..
dziekuje bardzo..
jutro wyjezdzam na 2tygodnie dlatego dzisiaj chcialam zrobic test zeby ewentualna dobra nowina podzielic sie z partnerem :) no coz, mam nadzieje ze matka natura w moim przypadku bedzie dziwna i mimo takich cykli uda nam sie miec dzidzie :)

Zawsze dla pewności lepiej zrobić bhcg on daje 100% pewności i bardzo wcześnie wykrywa ciążę.
Powodzenia i wpadaj częściej:-)
A taka @ to mi się nie podoba miałaś takie wcześniej? a może to przez upał??

to jest bardzo pocieszajace, mam nadzieje, ze uda mi sie jak najszybciej :)
taka @ tez mi sie podoba, bo szybko sie skonczyla, ale to bardzo mozliwe ze to przez te upaly, bo wczesniej tak krotkiej nie mialam :)
pozdrawiam:)

taka @ tez mi sie podoba, bo szybko sie skonczyla, ale to bardzo mozliwe ze to przez te upaly, bo wczesniej tak krotkiej nie mialam :)

Ja miałam taką w 2 ciąży;-)

Wiecie co ostatnio jakoś tak mi mokrzej jest:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zaaaaaaapomniałam Wam powiedzieć!!!
Jak byłam na usg to babka siedząca obok spytała na kiedy mam termin???:szok::szok: Ja zdziwiona mówie że jeszcze nie wiem.
ona znów na kiedy ma pani termin? a ja jej że nie wiem czy jestem w ciąży:szok:
Odsuneła się zdziwiona. Ja oczywiście pomyślałam-Cholera czy jestem taka gruba czy co???? Czy wyglądam jak ciężarna????:szok::-D
Może to znak, podobno jak kobieta jest w ciąży to promienieję i może ta kobieta dostrzegła to w Tobie. Trzymam kciuki aby jak najszybciej fasoleczka pokazała się na usg.:happy::happy::happy: A tak wogóle to kiedy masz następne usg?

Hej dziewczyny, pisze do was bo mam problem z testem ciazowym quick vue. Zrobilam go pol godziny temu i wykazal jedna kreske, ale zastanawiam sie czy przypadkiem nie zrobilam go za wczesnie.. ostatni okres mialam 19 dni temu a stosunek(bez zabezpieczenia) był 16dni temu.. do prawdopodobnego zaplodnienia moglo dojsc 6dni temu i mysle, czy to nie za wczesnie zeby pokazal dwie kreski.. jak myslicie?
Test zrobilam bo stosunek byl bez zabezpieczenia, od kilku dni mam nudnosci, wymiotuje i boli mnie dol brzucha<przed okresem NIGDY tak nie mam>.. jesli ktoras z was moglaby mi doradzic cos, bylabym wdzieczna.
pozdrawiam ;)

dzieki ze sie zainteresowalas :) 19dni temu zaczela sie @ i trwala tylko 3dni.. tego dnia kiedy sie skonczyla(rano sie skonczyla) kochalismy sie(wieczorem).. wiem ze niby nie ma mozliwosci zajscia w ciaze w tym okresie, tylko ze mam strasznie nieregularne cykle, najkrotszy trwal 32dni a najdluzszy 45...
Na test to stanowczo za wcześnie powinaś go zrobić dopiero w dniu @. A jeśli chodzi o objawy to wydaję mi się że też jest jeszcze za wcześnie, często nasza psychika płata nam figle jak bardzo chcę się niuni i wtedy mamy wszystkie objawy ciąży. Trzymam jednak kciuki aby udało Ci się w tym cyklu i żebyś niedługo mogła się nam pochwalić IIkreseczkami na teście:-):-):-)

Głowa do góry. To akurat sprawdzone na moim przykładzie. Zresztą i nie tylko moim, wystarczy przejrzeć forum.

reklama
O rany.. nie ma mnie kilka godzin a Wy sie rozpisałyście jak szalone :)

Po pierwsze witam nowe dziewczyny :)

po drugie : Kami fajne domki, tylko wy chcecie kupić czy wynając bo cos mi sie zdaje, ze ten pierwszy jest na wynajem tylko :> A ten drugi... cos za tani mi sie wydaje jak na ten metraż.. ale zdjeciami i sama cena nie mozna sie sugerowac - i tak jak mowila poziomki - sprawdz te wszystkie informacje (co z woda, pradem czy o teren zalewowy...) Z tym terenem zalewowym to szczegolnie - my narazie na takim mieszkamy - kilka dni poleje i juz plywamy

xagusiax
mnie sie wydaje, ze jesli masz cyle 32-45 dni i sie przytulaliscie w 3 dc to nie ma mowy o zaplodnieniu :/ To zdecydowanie za wczesnie. Na sikacza tak samo ... :p a tym bardziej (zgadzam sie tu z andzia) na takie objawy :> Dla pewnosci zrob betke.
poziomki narazie nie mialabym jej gdzie postawic, ale za kilka lat moze moze :D

Do góry