reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

O rany.. nie ma mnie kilka godzin a Wy sie rozpisałyście jak szalone :)

Po pierwsze witam nowe dziewczyny :)

po drugie : Kami fajne domki, tylko wy chcecie kupić czy wynając bo cos mi sie zdaje, ze ten pierwszy jest na wynajem tylko :> A ten drugi... cos za tani mi sie wydaje jak na ten metraż.. ale zdjeciami i sama cena nie mozna sie sugerowac - i tak jak mowila poziomki - sprawdz te wszystkie informacje (co z woda, pradem czy o teren zalewowy...) Z tym terenem zalewowym to szczegolnie - my narazie na takim mieszkamy - kilka dni poleje i juz plywamy

xagusiax
mnie sie wydaje, ze jesli masz cyle 32-45 dni i sie przytulaliscie w 3 dc to nie ma mowy o zaplodnieniu :/ To zdecydowanie za wczesnie. Na sikacza tak samo ... :p a tym bardziej (zgadzam sie tu z andzia) na takie objawy :> Dla pewnosci zrob betke.
poziomki narazie nie mialabym jej gdzie postawic, ale za kilka lat moze moze :D

Wyprowadzcie się wszystkie na wieś i założymy "klubik wsiowych mamusiek":-D:-D:-D

Kamia a właśnie ten 1 domek jest chyba tylko do wynajęcia?????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
więc tak będziemy mieszkać z moimi rodzicami(naszczęście;-). A propo tego domu to właśnie to jest dziwne, że w jednej ofercie jest do wynajęcia a w drugiej do kupienia za 375 000 zł więc wydaje mi się, że ludzie założyli i taką i taką ewentualność, ale dla pewności jutro będziemy dzwonić i pytać:-) a ten tańszy napeno jest do remontu, tylko teraz pytanie do jak dużego:-)
witam nowe dziewczyny!! a propo objawów to dziś czytałam kjakiś artykuł, w którym pisało, ze objawy typu nudności itp są mozliw dopiero ok 6 tyg:szok: dziwne bo tam też tak pisało o bólu brzucha i piersi a wiele dziewczyn, które są juz w ciązy twierdzi, że takie już miały kilka dni po zapłodnieniu, a ztego artykułu wynikało, że wszelkie objawy pojawiają się ok 6-8 tyg:szok: zafasolkowane to jak to jest?? prawda to??;-)

więc tak będziemy mieszkać z moimi rodzicami(naszczęście;-). A propo tego domu to właśnie to jest dziwne, że w jednej ofercie jest do wynajęcia a w drugiej do kupienia za 375 000 zł więc wydaje mi się, że ludzie założyli i taką i taką ewentualność, ale dla pewności jutro będziemy dzwonić i pytać:-) a ten tańszy napeno jest do remontu, tylko teraz pytanie do jak dużego:-)
witam nowe dziewczyny!! a propo objawów to dziś czytałam kjakiś artykuł, w którym pisało, ze objawy typu nudności itp są mozliw dopiero ok 6 tyg:szok: dziwne bo tam też tak pisało o bólu brzucha i piersi a wiele dziewczyn, które są juz w ciązy twierdzi, że takie już miały kilka dni po zapłodnieniu, a ztego artykułu wynikało, że wszelkie objawy pojawiają się ok 6-8 tyg:szok: zafasolkowane to jak to jest?? prawda to??;-)

Kochana co artykuł to inna teoria. Prawda jest taka że u każdej z nas jest zupełnie inaczej ,ba przy kolejnej ciąży jest już inaczej.

Myślę że ten 2 dom do remontu wyjdzie tyle co ten po remoncie

Z Gabi miałam objawy odrazu

pewnie tak:-) tym bardziej, że choćby ogólnie byl zrobiony to i tak zawsze się chce zrobić po swojemu:-) tylko jestem ciekawa jak wygląda ogólnie ten do remontu bo zdjęć tam tyle co nic:-)

Kochana co artykuł to inna teoria. Prawda jest taka że u każdej z nas jest zupełnie inaczej ,ba przy kolejnej ciąży jest już inaczej.

Myślę że ten 2 dom do remontu wyjdzie tyle co ten po remoncie

Z Gabi miałam objawy odrazu

co kobieta to organizm, kazda z nas jest inna - po prostu :) Na jednym forum czytalam wypowiedz takiej dziewczyny, ktora mowila ze w noc po przytulanku juz wiedziala ze to byl zloty strzal - intuicja - i mimo, ze lekaz na poczatku nie wykryl ciazy to okazalo sie ze tak naprawde zafasolkowala :p niezle nie?
NIektore dziewczyny ponoc cala ciaze ie maja zadnych objawow, inne maja wszystkie. Wiec wszystko jest mozliwe :)

Kami jak Was zainteresowaly te domki to jedzcie je po prostu ogladnac bo same zdjecia to baaaardzo czesto klamia :D wiem, bo moj znajomy kupowal dom przez allegro :D
Dobranoc dziewuszki, lece lulu :))

pewnie tak:-) tym bardziej, że choćby ogólnie byl zrobiony to i tak zawsze się chce zrobić po swojemu:-) tylko jestem ciekawa jak wygląda ogólnie ten do remontu bo zdjęć tam tyle co nic:-)

wyslij maila z prośba o więcej zdjęć. Wiadomo że chcesz zrobić po swojemu ale w 1 masz okna i podłogi zrobione.Podejrzewam że ściany też w dobrej kondycji. A i tak na żywo trzeba zobaczyć pomacać. Dobrze jest wziąść ze sobą jakiegoś fachowca.
Na ibutik.pl są fajne ubranka ciążowe;-)

co kobieta to organizm, kazda z nas jest inna - po prostu :) Na jednym forum czytalam wypowiedz takiej dziewczyny, ktora mowila ze w noc po przytulanku juz wiedziala ze to byl zloty strzal - intuicja - i mimo, ze lekaz na poczatku nie wykryl ciazy to okazalo sie ze tak naprawde zafasolkowala :p niezle nie?
NIektore dziewczyny ponoc cala ciaze ie maja zadnych objawow, inne maja wszystkie. Wiec wszystko jest mozliwe :)

Kami jak Was zainteresowaly te domki to jedzcie je po prostu ogladnac bo same zdjecia to baaaardzo czesto klamia :D wiem, bo moj znajomy kupowal dom przez allegro :D
Dobranoc dziewuszki, lece lulu :))

Z Gabi miałam wszystkie a z Gosią żadnych,i też wiedziałam wcześniej niż lekarze hihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cze kochane!! Dzisiaj "otwieraliśmy":zawstydzona/y:sklepik i powiem wam że moooooooooooooooookro było potwornie!!:szok:
Od kilku dni tak jest:szok:
Otwieraliście sklepik? tzn przytulanko ?:> :-)
No ja dalej jestem za tym , że tutaj będzie fasolinka :p

Niedobrze mi... marze żeby mi się już skończyła to @ bo normalnie nie wytrzymuje, wyleciało ze mnie więcej niż przy dobrowolnym oddawaniu krwi :/
Bleeee muszę sprzątać... :(

Ostatnia edycja:
Cze kochane!! Dzisiaj "otwieraliśmy":zawstydzona/y:sklepik i powiem wam że moooooooooooooooookro było potwornie!!:szok:
Od kilku dni tak jest:szok:

Otwieraliście sklepik? tzn przytulanko ?:> :-)
No ja dalej jestem za tym , że tutaj będzie fasolinka :p

Niedobrze mi... marze żeby mi się już skończyła to @ bo normalnie nie wytrzymuje, wyleciało ze mnie więcej niż przy dobrowolnym oddawaniu krwi :/
Bleeee muszę sprzątać... :(

Sklep faktycznie otwieraliśmy a przy okazji...
Dzisiaj ide do gina na 14 ciekawe co powie

reklama
Do góry