reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Haha, mój kumpel tez na to chodzi :D

Kahaka, to dobrej zabawy :D
Ja jeszcze się nie wybrałam nigdzie.. cóż za lenistwo potrafi człowieka ogarnąć ;p

AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
Zdałam egzamin!!!! :D Jestem Boska :D Niech mi przejdzie tylko ten kręgosłup i głowa to już bedzie wszystko idealnie :D Jutro wracam do pracy... nareszcie :D ale sie ciesze:) <Radocha>
Jak wam mija dzień kochane?
Lilith nieladnie sie tak lenic! :D
kahaka, no co to ma znaczyc? powinnas swiecic przykladem i zostac do konca dozynek :D

Hej dziewczyny, jak tam idzie robienie fasolek?
Trochę zazdroszczę, po pełnych tygodniach dzikiej namiętności seks nie jest mi w ogóle potrzebny :sorry2::-( A mam jeszcze takie ciepłe wspomnienia :-D

Cieszcie się bliskością póki trwa tak swobodnie :tak:

Mononoke gratulacje!

Hej dziewczyny, jak tam idzie robienie fasolek?
Trochę zazdroszczę, po pełnych tygodniach dzikiej namiętności seks nie jest mi w ogóle potrzebny :sorry2::-( A mam jeszcze takie ciepłe wspomnienia :-D

Cieszcie się bliskością póki trwa tak swobodnie :tak:

Mononoke gratulacje!

A my sie musimy zabezpieczac:/ Caly miesiac:/ pffffff..... ale po @ juz wracamy do normalnosci :D Poki co jutro do pracy a teraz ogladamy "Allo, Allo"
Dobranoc dziewczynki!

Hope a Ty to masz przekichane! Zafasolkowalas i juz do nas nie zagladasz ;( Niedobra kobieto! <smutas>

Ostatnia edycja:
Mononoke, GRATULEJE :)
co do bolu kregoslupa, ja chodze regularnie na basen, polecam ;) mam przepukliny w 2 miejscach i jakis czas temu nie bylam w stanie wytrzymac bez tramalu, a teraz, chodze w miare bez bolu ;)

reklama
wITAJCIE!!
Wróciłam wczoraj ok 23 i już tylko zdążyłam was poczytać al;e nie miałam siły nic napisać:zawstydzona/y: wiec tak po pierwsze monooke gratuluje zdanego egzaminu zdolniacho jedna:-) i życzę dziś miłego (o ile to może byc miłe) powrotu do pracy;-)
marylka gratulacje!!!!! dbaj o siebie i dużo zdrówka życzę:-)
katty83 powodzenia w najbliższym testowanku:-)
u mnie dobrze:-) fasoleczka bardzo dobrze zniosła lot w dwie strony tak więc o lot do Tunezji za 2 tyg chyba nie mam się co bać. Cały pobyt miniał miło, teściowa wszystkim rozgadywała, że będzie babcią więc byłam przez wszystkich traktowana jak jajko;-)z moich ciążowych objawów właściwie to tak: nie mam @, często siusiam, mam takie drażliwe sutki, często jestem śpiąca no i masakrycznie wysypało mi twarz i plecy (jak przed @ tylko 100 razy więcej) i wsio. Aha no i wsumie najważniejszy;często pobolewa mnie brzuchol i wieczorem jest taki twardy i napięty ale pomimo moich największych chęci to nie bardzo nic widać:-);-) (chociaż mój M utrzymuje, że jak się patrzy na niego golutki bokiem to z dołu jest bardziej wypukły:-):-))
a propo lekarza to moja niezrównana mamuśka podczas mojej nieobecności już pogadała ze swoja znajomą położna i ta poleciła jej jakąs dobra lekarkę no i oczywiście już mi załatwiła:szok: położną na poród:-):-):szok: tak więc w przyszłym tygodniu jeszcze przed wakacjami wybieram się do gnia:-)

Do góry