reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

ja w poniedzialek mialam zalamanie, bylam wrecz pewna, ze juz bedziemy mieli ukochane kruszyne, a tu ranoo wstaje i @... masakra.
ale ucieklam troche w prace, wytlumaczylam sobie, ze moze za bardzo sie staram, za bardzo chce zobaczyc u siebie pierwsze obiawy, a pozniej kolo juz same sie kreci. w tym cyklu postaram sie nie nakrecac, na spokojnie...
a tak samo u Ciebie, Aniolek przyleci w najmniej oczekiwanym momencie... :)

reklama
KATTY- ja mam tez taki plan-w tym cyklu co byl (dzis mam 5 d.c.) tez dzialalismy na luzie i spontanicznie ,bez liczenia dni,ale ja od jakiegos czasu nie mam sluzu plodnego-nie wiem czy to skutki uboczne stosowania hormonow-i tak mysle ,ze moze przez to sie nie udaje bo plemniczki nie maja w czym życ i padają:(
w tym cyklu kupilam siemie lniane mielone,zalewam 1 lyzeczke woda-2/3 kubka i jak ostygnie to pije-szalu nie ma w smaku,zatykam nos i jade z koksem-moze siemie pomoże..

wspolczuje ,ze @ przylazla-kiedy sie ona od nas odczepi.....??

oddam moja @ w dobre rece ;)
KATTY- aaahahahahahaha:-D:-D:-D:-Dto sie usmialamm-dobre:tak:;-)

KAHAKA- dzieki!!no wiem wlasnie,ze kazda ma gorsze dni ...jak cudnie ,ze jest bb:tak:ze sa tu takie super babki i jest sie komu wyzalic i kto wspiera jak siostra:tak:;-)
to Ty tez juz troche walczysz...
jak tam-w ktorym dniu cyklu jestes?? ja mam 5 dzien i od dzis do wtorku biore Clo na owulke..
postanowilismy tez ,ze Tomi robi badanie armii i w srode 29 wrzesnia idzie a ja mam w czwartek usg i pokaze ginowi wyniki-pewnie bedzie si ,ale chcemy je zrobic.

Czesc dziewczynki, wrocilam z uczelni :)
Ale jestem zla! Normalnie jakbym mogla to bym w cos uderzyla! Co za baby w dziekanacie! Pani dzwonila? niemozliwe, caly czas tu jestesmy! (a ja 3 dni dzwonie do dziekanatów, i to nie tylko do tego, ale do wszystkich z mojego kkierunku) - zaproponowalam paniom ze im pokaze wykaz polaczen to sie przestaly odzywac.... pfffff
A profesorek powiedzial, ze bedzie w piatek a przyjechal wczoraj :D I nikomu nie dal wpisow, ja chyba jako jedna z nielicznych zdalam w ogole. Co za #@$%^&*(^%#$@%!!!!!!!
Jechalam do krk ponad 2h bo korki takie, ze szok, 2h czekalam na wpis od innej babki, wpisywala sie, UWAGA 23 sekundy, wracalam do domu 2h .... no szlag niech to trafi jakis :/

Odkrylam dzisiaj jakis dziwny sluz.... strasznie go duzo, strasznie gesty ale tak w polowie przezroczysty w polowie bialy, srednio rozciagliwy ale gesty strasznie.... i zglupialam :/ ja juz nie wiem czy to owulka czy juz faza lutealna :/ masakra

katty - zapisalam sie grzecznie do klasy :>

mama- ufff dobrze, ze jestes znowu z nami :)

zuzu - nie opuszczaj nas juz!

poziomki ale to ja jem codziennie tone kasztankow a nie TY :D

kahaka wredoto cos ty mi na tej nk napisala! pfff! babsko wredne no :D

Mama, a jakbyś spróbowała z tym żelem co ja go kupiłam?? U mnei tez śluzu brak i w dodatku plemniczki u mojego były swego czasu marne, wręcz ich brak do czasu jak mu witamin nie dałam..

Wiecie, jak ja tak pomyślę, to my staralismy się wcześniej 2 lata i tez nic.. zrobiłam sobie przerwę w związku z problemami zdrowotnymi, dostałam zastrzyk.. minęło ponad pół roku i teraz liczę na cud na nowo i jakoś tak mi łatwiej liczyć, że to 3 cykl, choć pierwszy zdrowy niż prawie 2,5 roku..

Mononoke, ja tak z miłości :-D to masz przeboje z tymi dziekanatami, jak ja się cieszę, że nie muszę już studiować!
mama05, ja mam dziś 52 dzień cyklu.........

Dobrywieczorek dziewczątka:blink:
Ja dzisiaj dołączam do grona smutasów:dry: Dowiedziałam się dziś, że moja koleżanka z pracy jest w ciąży, w poniedziałek idzie na potwierdzenie do gina. Buuuuuuuuu....... To nie tak miało być. Ona miała mnie zastępować jak ja zajdę w ciążę a tu się okaże że bedzie odwrotnie:shocked2: No nic w życiu nie mozna sobie zaplanować:baffled:
Mama05, katty, kahaka, mononoke, lilith - mocno ściskam i przyłączam się do waszych fasolkowych rozterek.
Ale mi smutno dziś.

reklama
Aaaa i jeszcze do tego, zdjęli mi dzisiaj szynę z kolana. Boli mnie jak cholera :baffled::baffled: Boję się stanąć na tej nodze bo mam wrażenie że mi tam zaraz cos pęknie...
To sobie ponarzekałam.... Dobrze, że już śpicie. Nie będę nikomu psuła humoru na noc:dry:
Słodkich snów:rolleyes:

Do góry