reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

nikita dzięki za takie miłe słowa:-) pewno, że wam słoneczka przywiozę i mnóstwo ciążowych "arabskich"fluidków" ;-)powodzenia na rehabilitacjach:-)
marusia myslisz że one faktycznie przez 9 m-cy nic się nia kapły???:szok::szok: aż się wieżyc nie chce:rofl2::rofl2::rofl2: nie to co my, wiemy dwa dni po zapłodnieniu;-)

reklama
marusia myslisz że one faktycznie przez 9 m-cy nic się nia kapły???:szok::szok: aż się wieżyc nie chce:rofl2::rofl2::rofl2: nie to co my, wiemy dwa dni po zapłodnieniu;-)
KAMIA- :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno wlasnie,my tu od pierwszych godzin wiem ,ze dzidzi w drodze:tak:;-)

MARTUSIA- tez jak czasem ogladam to sie zastanawiam,i leki biora i palą ,pija ,imprezy i urzywki i cudowne zdrowe dzieci urodzone do wc bez obrazen i zachlysniecia woda:baffled::baffled:dziwne...

ja zaraz zmykam po synka do przedszkola.

tzn ja też nam przypadek, że koleżanka męza urodziła dziecko do wc ale nie dlatego że nie wiedzial że jest w ciązy ale, że jeszcze było parę dni do terminu a jej się do ubikacji chciało, i mala jest zdrowiutka, ładniutka itp.:-)

Do wc, co wy mówicie?? Matko..

A tak swoja drogą witam się środowo :D

Wiecie co, @ mi się chyba już skończyła ;/ nie wiem co zaś u mnie nie tak.. ech..
Nadal czekam na listonosza, ciekawe czy dziś łaskawie przyjdzie a jeśli tak, to czy przyniesie co trzeba.
Nie dość, że czekam na te żele i ładowarkę, to jeszcze na papiery z taxów..

Do wc, co wy mówicie?? Matko..

A tak swoja drogą witam się środowo :D

Wiecie co, @ mi się chyba już skończyła ;/ nie wiem co zaś u mnie nie tak.. ech..
Nadal czekam na listonosza, ciekawe czy dziś łaskawie przyjdzie a jeśli tak, to czy przyniesie co trzeba.
Nie dość, że czekam na te żele i ładowarkę, to jeszcze na papiery z taxów..
a to to od czego jest uzależniona wasza przeprowadzka??

Miłej i bezpiecznej podróży :)

Przeprowadzka jest uzależniona od sprawy z taxami.. czekamy na zakończenie formalności, musimy dosłać dokumenty etc by zaczęli wypłacać kase i wypłacili wstecz pierw o 3 miesiące a później o kolejne 3.. ale to się przeciąga, bo właśnie poczta za późno mi papiery przysyła.. np. po 2 tygodniach bo niby mnie w domu ne było.. jasne.. oni po prostu nie przychodzą przez np. tydzień i na następny tone papierów..

Wicie.. !@#$%^&*( listonosz był własnie i nic mi nie przyniósł.. ani żelu ani ładowarki.. już nei wiem co robić :(

reklama
Kamia nie wiem gdzie dokladnie jedziesz ale jesli do Egiptu, to tam b. uwazaj.jak bylismy 2 tyg. w Egipcie to dorwala nas taka klatwa faraona, ze hej. mojego meza zlapalo w 3 dniu a mnie po tyg.b. uwazalam- jadlam tylko w hotelu, buzie plukalam plynem do zebow, nie pilam ich napojow, chyba ze herbate- to co przegotowane, pilismy wodke po kazym posilku, czesto mylam rece a jadlam potrawy tylko przerobione termicznie.moj maz jadl wszystko.tak mnie dorwalo, ze poszlam do kliniki na ten ich zastrzyk ale po tym czulam sie duzo gorzej- moze mnie uczulil.potem bralam tabl.i one juz pomogly ale za to wyjalowily mi organizm.w ciagu 2 tyg. wzielam 60 tabl.jak wrocilam do Polski to tydz. bylo super a potem ta klatwa od poczatku mnie dopadla i znowu leczenie.ponad 2 miesiace mialam jeszcze problemy, bo potem leczylam sie na grzybice ukladu pokarmowego.nie pisze tego,zeby Cie zdenerwowac tylko zybys naprawde uwazala.pociesz Cie tez, ze nie wszystkich to lapie.sa tacy, ktorzy nie wiedza co to jest.dobrze ze juz wzmacniasz swoja flore.to powinno pomoc.ja tego nie zrobilam przed wyjazdem i moze dlatego potem sie tak meczylam.ja mam tez wrazliwy organizm i to tez mogla byc tego przyczyna, ze az tak mnie chwycilo.
zycze Ci udanego wyjazdu, bez zadnych takich atrakcji.

Do góry