reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

LILITH- noż #%^$*&%*$&^% z przesylkami....mam nadzieje,ze dojdzie zanim bedziesz miala dni plodne-zaraz weekend wiec jak jutro nie dostaniesz to dopiero w poniedzialek,ale lopa:( wspolczuje nerwów i tego czekania.

ja juz mam syna w domu,bawi sie u gory,ja zaraz wstawiam obiad.

MARTUSIA- bezpiecznej drogi i do zo :))

reklama
Mama, niestety tak tu mam, w tym obecnym miejscu zamieszkania, nie dość że okolica tragiczna i sąsiedzi to jeszcze listonosz :D
I tak prawdę powiedziawszy bardziej mi zależy na papierach z taxów, bo od tego zależna jest przeprowadzka..
Owulacja, jeśli wystąpi to w okolicy 11, 12dc, więc jakoś przyszły czwartek, piątek, więc do tego czasu przesyłka na pewno przyjdzie. Za to gorzej z ładowarką, bo już czasem nie chcę w ogóle stykać..

Co do tego Egiptu, to szczerze współczuję, po przeczytaniu tego i znając siebie [ organizm ] i pecha, nie poleciałabym tam za żadne skarby :D

Hej Dziewuszki :-). Ciesze się że moja Prosiaczka Wam się podoba. Ma 3 lata i odkąd jest u nas w domu to biega sobie po całym mieszkanku. Jedzenie dostaje 4 razy dziennie.
Na śniadanko: 4 listki cykorii, 3 plasterki marchewki i ogórka.
Na obiad:4 listki cykorii, 3 plasterki marchewki i ogórka, kawałeczek buraczka.
Na podwieczorek: albo kawałek jabłuszka lub nektarynki
Na kolacje: 4 listki cykorii, 3 plasterki marchewki i ogórka.
Dodam że stale ma w miseczce suche swoje jedzonko, wodę w poidełku i sianko na półeczce w klatce. Miała domek ale z niego nie chciała wychodzić więc jej go zabraliśmy. Ona uwielbia leżeć w sianie :-D

cześć lejdis:)))
niedawno dzwonil mąż-juz jest po badaniu-dal rade..wyniki jutro ,ale ze caly dzien nie bedzie Go w Poznaniu to odbierze w piątek rano-bo niestety trzeba osobiscie..

ciesze sie ,ze dal rade:)

teraz czekam na jutrzejsze moje usg:))

No to gratulacje dla Męża :)
Szkoda, że nie macie możliwości w domu, to zawsze łatwiej. Mojemu nawet w domu cięzko było.. dlatego właśnie między innymi dlatego wolę kupić ten tester i sama mu sprawdzić, bo wiadomo, że dla faceta to ciężka sprawa..
Ale tu cisza dziś :)

witam no ja mam 2dc mam nadzieje ze się szybko skończy i zaczniemy staranka... dzis jakaś wypompowana jestem.. nic się nie chce a wieczorkiem muszę wyjść do ludzi... dobrze ze czas leci jak szalony... to tak sie nie myśli ale teraz juz tak bardzo pragnę...a co wy sądzicie o tym ze nie kupuje sie ubranek dla niniunia przed ciążą..?? bo ja ostatanio byłam w :ciuszku: i nie mogłam się oprzeć..... a ponoć dzieci lepiej się chowają w używanych niż w nowych......

Karolciak ale strasznym linkiem zapodałaś..
Jak czytam podobne historię, to od razu o mojej córce myślę, by jej się taka krzywda w życiu nie przydarzyła..

wróciłam, bo to żadna podróż ot wyjazd do miasta ;) Zaraz obejrzę ten straszny link...

Kamia z jakiego biura podróży wyjeżdżacie? Bo mam nadzieję, że nie z Orbisu...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry