reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

DODECZKO witaj jak tam brzusio rosnie ?

ja wlasnie wrocilam z miasta kupilam sobie klapeczki japonki na wakacje :) i sie zmeczylam rano znowu byly wymioty jak to mowi moj mezulek dzidzius nie daje o sobie zapomniec :) nasza mala Emilka lub Danielek:) miala byc Wiktoria ale mezowi sie zabardoz nie podba :)

reklama
Dzięki Dodeczko za słowo otuchy:) Ja też zawierzam swój los Bogu... Już mi tyle pomógł :) I wierzę że pomoże z fasolką :)

A u mnie przed chwilą z bloku obok też pojechała do kościółka para młoda i się rozmarzyłam...ach poszłabym sobie jeszcze raz w białej sukni przed ołtarz i powiedziała "tak" mojemu ukochanemu mężowi :)

U nas też ślubów dużo :) Samochody trąbią aż miło ;D I też, jak Ty, Agnezzz, chciałabym jeszcze raz iść do ołtarza w białej sukni, welonie do ziemi z moim Kochaniem złożyć przysięgę małżeńską :)

Ale się rozmarzyłam... :laugh:

Oj ....... ::) ja też bym jeszcze raz w białej sukni z moim mężusiem do ołtarza poszła, tym bardziej że już niedługo PIERWSZ ROCZNICA!!!

To bylo cos..biala suknia, wszystkie oczy skierowane w Twoja strone ....  ::) niedawno mielismy rocznice i nie obylo sie bez ogladania kasety ze slubu i weselicha ;) .. pozdrawiam i przesylam buziaki :)  :-*

Dodeczko buziaki dla ciebie i dzidzi :)

reklama
Pewnie, jednak to jest wydarzenie jedyne w swoim rodzaju, takie magiczne. I wiecie co, chociaz bardzo chciałabym przeżyć to jeszcze raz ta cała magia prysłaby niczym bańka mydlana. A to dlatego, że te nerwy, stres, niepewność przed niewiadomym sprawiają, że tą chwilę się tak mocno przeżywa. Teraz doskonale byśmy wiedziały co nas czeka i podeszłybyśmy do tego na luzie, a co za tym idzie nie byłoby to tak piękne. I pewnie dlatego ten dzień jest taki cudny, właśnie dlatego, że ma się go raz w życiu....
Teraz jedyne co pozostaje to pielęgnować tą miłość i żyć fantastycznymi wspomnieniami.

Do góry