Hej dziewczynki
Oj, no rzeczywiście coś pusto się zrobiło... Gdzie są staraczki pełne pierwszych objawów fasolkowych ?!? A czy to któraś czasem nie miała testować? Nie wiem czy nie pomyliłam , ale
Katty83, ty chyba byłaś pierwsza, co u ciebie, daj znać
Kamia, a u ciebie jak zerknęłam na suwaczku że już 13 tydzień, to jestem w szoku jak ten czas szybko leci. Już niedługo bedziesz się cieszyć swoim brzdącem, i do tego w nowym domku. Super
Martusia, oj widze kobietko że się wzięłaś za robotę, ambitne plany w mierzeniu tempki... No to wytrwałości życzę i żeby to przyniosło szybciutko spodziewany skutek
Lilith, Margerita - trochę mnie wystraszyłyście tymi zrostami.... Kurcze, ja też miałam cc. I trochę się martwię jak to wygląda u mnie. Powiedzcie mi, czy te zrosty można zdiagnozować na usg /sorki jeśli to głupie pytanie ale jestem laikiem w tym temacie

/ W czwartek mam wizytę u ginka, to może bym ten temat poruszyła.
Kahaka, a co u ciebie?? Masz już wyniki męża??
A u mnie w pracy gonitwa straszna, pracy full. W piątek przyjeżdża do nas włoska delegacja, więc wszystko postawione na baczność. W sobotę ma być oficjalna kolacja, a ja nie mam w co się ubrać

Dziś pół dnia biegałam po sklepach i nic nie znalazłam... Przez ten cały galimatias przestałam myśleć o swoich starankach, objawach itd i czekam cierpliwie na termin @ z nadzieją że jednak jej nie bedzie...