reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Halo halo:-)
DZIEWCZYNY MAM WRESZCIE SWOJEGO NETA!!!!!!!!!!!!!!!!! W DOMU:-)ale się cieszę:-) co tam u was słychać bo powoem szczerze, że nie mam siły nadrabiać wszytskich postów od kiedy mnie nie było:szok: bo u mnie to po krótce tak:nadal gnije na l4 i co najsmieszniesze wczoraj dzwonił do mnie szef z "prośbą", żebym jeśli mogę to nie wracała do pracy (czyli miała l4 aż do porodu) bo już ma kogoś na moje zastępstwo i po co robic zamieszanie w biurze ale po macierzyńskim to oczywiście nam nie czekają;-)mamy już zrobioną naszą górę i jest slicznie chociaż jeszcze troche wykańczania:-)

Kamia kochana-ale tęskniliśmy! strasznie się cieszę, że teraz już z nami będziesz non stop :*
Jak się czujesz? Porób jakieś zdjęcia w domku i nam koniecznie pokaż :)

Hej dziewczynki

Oj, no rzeczywiście coś pusto się zrobiło... Gdzie są staraczki pełne pierwszych objawów fasolkowych ?!? A czy to któraś czasem nie miała testować? Nie wiem czy nie pomyliłam , ale Katty83, ty chyba byłaś pierwsza, co u ciebie, daj znać:dry:

Kamia, a u ciebie jak zerknęłam na suwaczku że już 13 tydzień, to jestem w szoku jak ten czas szybko leci. Już niedługo bedziesz się cieszyć swoim brzdącem, i do tego w nowym domku. Super:happy2:

Martusia, oj widze kobietko że się wzięłaś za robotę, ambitne plany w mierzeniu tempki... No to wytrwałości życzę i żeby to przyniosło szybciutko spodziewany skutek:tak:
Lilith, Margerita - trochę mnie wystraszyłyście tymi zrostami.... Kurcze, ja też miałam cc. I trochę się martwię jak to wygląda u mnie. Powiedzcie mi, czy te zrosty można zdiagnozować na usg /sorki jeśli to głupie pytanie ale jestem laikiem w tym temacie:sorry2:/ W czwartek mam wizytę u ginka, to może bym ten temat poruszyła.

Kahaka, a co u ciebie?? Masz już wyniki męża??

A u mnie w pracy gonitwa straszna, pracy full. W piątek przyjeżdża do nas włoska delegacja, więc wszystko postawione na baczność. W sobotę ma być oficjalna kolacja, a ja nie mam w co się ubrać:baffled: Dziś pół dnia biegałam po sklepach i nic nie znalazłam... Przez ten cały galimatias przestałam myśleć o swoich starankach, objawach itd i czekam cierpliwie na termin @ z nadzieją że jednak jej nie bedzie...

porobie porobie jak się odsprzątam z tych kartonów i dokopię skanera:-) ogólnie nie jest źle ale są dni kiedy maluszek da popalić, nadal mdłości chociaż juz powinny mijać, i ogólnie dośc często mnie brzuchol pobolewa więc ile mogę tyle się stram polegiwać:-) no i wyszło, że mam anemię więc muszę zajadać duzo rzeczy z żelazem:-) a co tam u Ciebie i dziewczyn?

Kamia, witaj z powrotem!!! :-D ale ten czas leci, już jesteś w drugim trymestrze :szok:
Martusia, Ty czekasz na czas przed owulką, a ja czekam na czas po owulce, hehe.
Nikita, u mnie dobrze. Mam dziś 19dc, a temperatura dalej nisko...Już mi się nie chce trochę starać i mąż też ma dość ;-) a jego wyniki będą w czwartek.

reklama
Kahaka, to może jak oboje odpuścicie takie kontrlolowane staranka, i pozostawicie sprawę swojemu biegowi to może to bedzie metoda na wyczekane baby:tak: Wiem że to trudne, bo sama sobie co miesiąc powtarzam żeby wyluzować i niestety zwykle mi się to nie udaje:sorry2: Wiesz, dobrze że mąż dał się przebadać, wierzę że bedziecie mieć czarno-na białym że żołnierzyki sa w pełnej gotowości i ta pewność też pozwoli bez stresu zabrać się za działanie:happy2:

Do góry