reklama
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
kule faktycznie to juz powoli drugi trymestr:-) nawet brzusio sie juz robi powoli tki fajny ciązowy ale w grubszym ubraniu to go jeszcze za bardzo nie widać:-) nawet na ostatnim usg wyszło z wymiarów, że dzidzia może byc ok 2 tyg starsza ale mi się nie wydaje bo nie ma szans żebym zaszła wcześniej w ciąże, więc suwaczek został jaki jest:-) kahaka nikita3 mam kciuki za staranka i przede wszytskim za to, zeby was nadzieja nie opuszczała:-) marusiaja konta na nk nie mam
papryczka_
Fanka BB :)
Witam serdecznie
dawno mnie tu nie było.
Czy mogłybyście mi podpowiedzieć ( zastanawiam się czy owulacja mi się mogła spóźnić).
Cykle mam 30dniowe, @ miałam 20 października, przytulaliśmy się z mężem 31 października ( to był 11dc), 1 listopad (12dc), 6 listopada (17dc), 14 listopada (25dc), zaś w 24dc zaczęły kłuć mnie jajniki ( i chyba tylko tego dnia) . Moje piersi są czułe i nabrzmiałe, dotknąć ich nie można. Chciałam się spytać, czy to może być spowodowane tak późną owulacją czy może fasolką? Nie chcę się nakręcać, w ten piątek powinnam dostać @ .
Pozdrawiam, może rozwiejecie moje wątpliwości
Czy mogłybyście mi podpowiedzieć ( zastanawiam się czy owulacja mi się mogła spóźnić).
Cykle mam 30dniowe, @ miałam 20 października, przytulaliśmy się z mężem 31 października ( to był 11dc), 1 listopad (12dc), 6 listopada (17dc), 14 listopada (25dc), zaś w 24dc zaczęły kłuć mnie jajniki ( i chyba tylko tego dnia) . Moje piersi są czułe i nabrzmiałe, dotknąć ich nie można. Chciałam się spytać, czy to może być spowodowane tak późną owulacją czy może fasolką? Nie chcę się nakręcać, w ten piątek powinnam dostać @ .
Pozdrawiam, może rozwiejecie moje wątpliwości
papryczka_
Fanka BB :)
czy mógłby ktoś odpowiedzieć na mój post? byłabym wdzięczna.
Dominika ja mam podobnie, z tym ze u mnie tak bylo ze klucie jajnikow odczuwałam tak jakby w polowie cyklu i już pozniej do konca.
Mysle ze same klocie jajnikow nie swiadczy o owulacji, pewnie wiesz jaki mialas sluz itp, sluz dosc wyraznie wskazuje czy jest sie plodnym czy nie.
A jak co to do piatku tylko kilka dni i testuj!
Mysle ze same klocie jajnikow nie swiadczy o owulacji, pewnie wiesz jaki mialas sluz itp, sluz dosc wyraznie wskazuje czy jest sie plodnym czy nie.
A jak co to do piatku tylko kilka dni i testuj!
reklama
A
Anulka198424
Gość
Katty pisz tu co i jak 

niecierpliwimy sie ~~~~~~~~~~~i &&&&&&&&&&&&
Dominika u mnie wlasnie najprawdopodobniej owu sie przesunela dlatego nawet w dzien @ test mi nie wychodzil zycze ci aby te klucia byly poczatkiem fasolki

mnie pokluwalo podbrzusze moge stwierdzic od owulki dluzszy czas ... teraz tez nieraz cos pokluje ale znowsnie jest 
Dominika u mnie wlasnie najprawdopodobniej owu sie przesunela dlatego nawet w dzien @ test mi nie wychodzil zycze ci aby te klucia byly poczatkiem fasolki
Ostatnio edytowane przez moderatora: