reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
monooke no właśnie:-) różnie są opinie na temat zwolnień dla ciężarnych, ale szczerze to mam je gdzieś:-) jesteś w ciązy, masz odpoczywać, nie stersować się więc należy ci się jak psy miska:-) a te co mają inne zdanie jak dla mnie moga do samego porodu być w pracy tylko niech nie oceniaja tych co robia inaczej:-)
martusia ale zazdroszczę...:-) wyściskaj tam maluszka:-)
lilith i jak córa szaleństwo na śniegu ma juz zaliczone?:-)

LILITH, ale co teraz robić? Brać dalej? Czy jeśli to nie ciąża, to @ przyjdzie mimo brania luteiny?? Bo nie chce sobie przedłużać tego cyklu, jeśli to nie ciąża.

A ile juz bierzesz tą lutkę?? 10-12 dni??
Ja bym zrobiła test, jak wyjdzie I krecha to odstawiła luteine.
A czy U Ciebie jest problem z progesteronem?? Bo jak tak, a odstawisz nagle lutke i będzie ciaża to nie powinnaś bo zaszkodzisz..
Ale jak nie ma, to możesz odstawić, zobaczyc czy za 2 dni @ się pojawi, jak nie testujesz.
Temperaturę dziś widziałam, jest bardzo ładna..

LILITH, wczoraj był 11 dzień brania luteiny. Test mogę zrobić, ale nie wiem czy dziś popołudniu jest sens (?). NO i jak nie będę robić dziś tego testu, tylko czekać do jutra, to czy brać dalej tę luteinę (dziś)? Jak jest u mnie z progesteronem to nie wiem, bo miałam badany tylko w pierwszej fazie. Ale bez luteiny mam fl 13-14 dni. Doradź kobieto, bo zaczynam świrować.

Odebrałam wyniki badań...Niby wszystko jest w normie...Ale oczywiście prolaktyna nie za bardzo...norma jest 70-566, a ja mam 511....NIby w normie, ale za wysoko :-(

Weź jeszcze dziś i jutro rano, jak tempka będzie w porządku to zrób z rana test. Luteina, nie powinna przedłużyć fazy lutealnej przecież. Ona albo wywołuję @ [ normuje cykl ] albo podtrzymuję ciąże.

Z ta prolaktyną, to widzę ciągle sa jakieś inne normy ;/ Ja miałam 65 i to niby była idealna.. a wedle Twojej rozpiski za niska ;/ Nie przejmuj się nią, ważne, że nie jest podwyższona!!

reklama
LILITH, ale normy pewnie zależą od jednostek...U mnie zapisali w uIU/ml. Aha, i jeszcze zastanawiam się, dlaczego prolaktyna z obciążeniem mi wyszła mniejsza niż bez obciążenia (te same jednostki)

Do góry