reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
katty, babolku, aleś wymyśliła! Dlaczego mam się do Ciebie nie odzywać? Nie bylo mnie w domu, byliśmy na wsi na mszy za mojego dziadka. Potem chwilę u teściów i niedawno wróciłam. Czekam z niecierpliwością na jutrzejszy wynik - jak do mnie nie napiszesz to dopiero wtedy się przestane odzywać :-p a co Ty masz za sensacje żołądkowe? Wymiotujesz? Chyba za wcześnie na ciążowe objawy. Ja ich do tej pory nie mam, ech :-(

Kahaka ciesz się że nie masz bo nie ma czego żałować a jeżeli Twój fasolek taki malutki jeszcze to wszystko przed Tobą:tak:

Tak wogóle to czeeeść:-D

cze:-)
katty i jak wynik betki?:-) trzymam mocno kciuki:-)
kahaka no to sie pewnie rodzinka ucieszy:-)
poziomki co tam u was?:-) jak maluszki? jakoś niedługo masz kolejną wizytę, nie?:-)
martusia ja mam rodzinkę ale w okolicach b-stoku to też nie tak daleko:-)

Ostatnia edycja:
Cześć
Ale miałam dzień z przygodami :wściekła/y: Miałam dziś zaplanowaną wycieczkę z dziećmi do miasta do Kulkolandii (taki duży plac zabaw) - wyjazd 8.30. Czekamy na ten autobus, czekamy, nie ma. Dzwonię do kierowcy, a kierowca z autobusem w rowie leży w innej wsi! I czeka, aż go wyciągną. W końcu przyjechał o 9.30. Potem jak wracaliśmy, to zablokowaliśmy ruch w centrum miasta, bo nie mogliśmy przejechać jedna ulicą, bo tak samochody poparkowane, że nie dało rady się zmieścić. Stalismy tam z 15 minut, w końcu jakoś przejechaliśmy.
Zmarzłam w drodze do domu jak cholera, wiatr u nas okropny. Krzyż mnie boli.

Czekam na wieści od katty, niedługo powinna mieć wynik.
kwiatuszek, Ty może zrób test ciążowy, co?

Martusia od marca 2010 do października 2010 mieszkaliśmy pod jednym dachem. A teraz mieszkamy na tyle daleko że rzadko się tu pokazuję:-).
Kamia to wiesz co ja mam.
Kahaka to wypij herbatkę z sokiem malinowym na rozgrzewkę:tak:

Muszę się pochwalić wczoraj zrobiłyśmy ponad 600 pierogów z kapustą i grzybami:-)

Agusia, 600???? Dla armii chyba! My z mama robimy co roku około 100 i się z nas śmieją, że za dużo ;-)

Na pocieszenie kupiłam sobie wracając świeczkę na stół (złotą) i serwetę świąteczną (zamiast obrusa).

Wiecie co, ja się boję, że ten mój całkowity brak objawów to zły znak.

kahaka moje 2 kolezanki poczuly ze sa w ciazy dopiero po 8 tyg.a 2 inne wogle nie mialy objawow, wogle sie niezrzygaly.na pewno wkrotce je poczujesz.ja mam dzis 23 dc i temp. 36,6. jak juz miala byc owulka to chyba byla.jak nie dostane okresu w nowy roku to wywolam okres lutka.no i wizyta u lekarki- niech sie wkoncu za mnie wezmie.

reklama
kahaka no to faktycznie wskakuj pod ciepły koc, zeby cię coś nie dopadło. Kochana całkowity brak objawów? a brak @ to nie objaw?;-) wczoraj gadałam z kumpelą która mówiła że przez całą ciążę ani razu nie miała mdłości, więc może Ty też masz takie szczęście:-)jeżeli nie plamisz nie boli cię jakoś strasznie brzuch to pewno wszystko jest w porządku tylko dzidzia narzazie daje mamie trochę luzu:-)w 6 tyg byłam w Tunezji i pamiętam jak narzekałam mamie że coś chyba jest nie tak bo wogóle nie czuje się inaczej, jak parę dni później mnie wzięło to narzekałam ale już z innego powodu;-)

Do góry