reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

kacha, kamia, mnie nawet nie chodzi o mdłości, ale piersi mnie wcale nie bolą, nie powiększyły się, NIC. Jedyne co czuje to od czasu do czasu takie ciągnięcie w kierunku pachwin.

kacha, może rzeczywiście miałaś juz owu. Jakby się znowu nie udało, to zaopatrz się w termometr, który pokazuje 2 miejsca po przecinku.

reklama
Kahaka mój teść to były wojskowy:-). Proszę Cię nie zadręczaj się. Wszytko będzie dobrze. Musi być dobrze:-)
A co z Katty wynikami??? Wiadomo coś??? Już nie mogę się doczekać.

Cześć dziewczyny, wpadłam i w tym temacie się przywitać :-)
Wiecie co.. chociaż to mój pierwszy cykl starań ja już z utęsknieniem czekam na objawy :-D A za tydzień @... czekać cierpliwie trzeba i nie marudzić..
Jak tak sobie wspominam pierwsze objawy z ciąży w której byłam wieki temu to był mocny metaliczny smak w ustach, ale to po kilku dniach braku @.. a jeszcze wcześniej były problemy z sercem - myślałam, że się arytmii nabawiłam.. no i w okolicach @ piersi były satysfakcjonującego mnie rozmiaru..! :-D

Czarny Kocur, witamy, witamy :-) no cóż, czekanie już po owulacji jest najgorsze, ale trzeba to przetrwać.
Agusia, wiem, że pewnie sobie wmawiam, ale byłabym spokojniejsza, jakby mnie te cycki bolały. Aha, mój tata też wojskowy ;-)

Kahaka wiem Słoneczko:-). Poczekaj, może później będziesz miała objawy:-)

Śniło mi się że dostałam @. A sny tłumaczy się na odwrót. Dzisiaj jest 6 dzień jak biorę lutkę. Wiem że muszę 2-3 dni odczekać żeby @ był. A jak go nie będzie, to co robić???:-(

Agusia, jak @ nie przyjdzie po luteinie to się robi test ciążowy :-) ale czasem @ przychodzi dopiero po 5-10 dniach nawet, niekoniecznie po 2-3. Chociaż u mnie akurat zwykle chyba po 2 dniach przychodziła.
katty zrobiła betę, ale będzie miała wynik dopiero jutro! :no::wściekła/y: kazałam jej sikacza zrobić.

reklama
Do góry